• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
:18::18:Yok ablam yemedim hiç yer miyim sana sakladım hepsini:83:
Abla senden korkuyorum söylemiyorum ama bu hafta veya haftaya çekilecek onlar çok fena öldürüyorlar beni:30:

Hemşom 20 lik dişinmi ağrıyor senin :26:kıyamam ozaman ben yaparım yerine koyarım hepsini merak etme tatlım benim :39:
Çok gemiş olsun canım ya :5:gecen sene benimkini çektiler kolay oldu ama korkma :29:

Hemşom 20 lik dişinmi ağrıyor senin :26:kıyamam ozaman ben yaparım yerine koyarım hepsini merak etme tatlım benim :39:
Çok gemiş olsun canım ya :5:gecen sene benimkini çektiler kolay oldu ama korkma :29:

Ağrımaz mı 1 yıldır direniyorum ama 2 aydır nineler gibiyim:60:Sağol canım:16:

:18::18:Yok ablam yemedim hiç yer miyim sana sakladım hepsini:83:
Abla senden korkuyorum söylemiyorum ama bu hafta veya haftaya çekilecek onlar çok fena öldürüyorlar beni:30:

Ona göre nevoş hanım :51::51: uslu ol yanaşma ikramlara :15:
Sakın ihmal etme nevoşum git hallet bir an önce diş sorununu :48::48: inan hiç duymayacaksın bile çekilirken

Oldu şimdi :29:
İyim canım :38:yataktan cıkasım yok soğuk çünkü :30:

Ben aranızdan cekileyim o zaman :18:
Buraya nevoşun şu kaçan yeşil adamı çok yakışırda benim çihaz kaldırmıyor o adamı:9:

Kılıçlarımızı kuşandık areneya çıktık bile :23::23:

1 senedir dil döktüm ikna edemedim gidip ben çekecem artık o dişi varya :ssz:

Sakın ihmal etme nevoşum git hallet bir an önce diş sorununu :48::48: inan hiç duymayacaksın bile çekilirken

Az kaldı eşim kulaklarımdan tutup götürecek:18:Hergün randevu aldın mı diyor biraz sonra bakarım diyorum almıyorum:60:İnşaallah artık çok fena gitmem gerekiyor:ssz:
1 senedir dil döktüm ikna edemedim gidip ben çekecem artık o dişi varya :ssz:

Sağol ablam ama çok korkuyorum doktoru pek sevmiyorum:19::18:

Allah kolaylık versin dikkat et çocuklar hasta olmasın:29:
Evet ben en iyisi kaçayımEki Görüntüle 889829
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktan :53:galiba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyanmadı :30:

Ağrımaz mı 1 yıldır direniyorum ama 2 aydır nineler gibiyim:60:Sağol canım:16:
Bekleme git ihmal etme iltihap olursa dahada zor olur .

Amanin ben buralarda durmayayım hiç kan görmeye dayanamamki :104::104::104::104:

Son düzenleme:
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktan :53:galiba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyamadı :30:

Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktan :53:galiba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyamadı :30:

Amanin ben buralada durmayayım hiç kan görmeye dayananmamki :104::104::104::104:

Aman uyusun:nazar:Benimkilerde uyuyor:9:
Sen kaç beni burda yalnız bırak:43::43::9:

hamarat bir kadın olmayı çok isterdim:52:

daha doğrusu bu pasta işlerinde becerikli olmayı:52:

eşim dün yaş pasta yap ben sevmiyorum kurabiye börek kuru oluyo diyo:52:

o yüzden tariflerinizi sabırsızlıkla beklıyor olacağım uygulamaya geçmek için:34:

Az kaldı eşim kulaklarımdan tutup götürecek:18:Hergün randevu aldın mı diyor biraz sonra bakarım diyorum almıyorum:60:İnşaallah artık çok fena gitmem gerekiyor:ssz:

Sağol ablam ama çok korkuyorum doktoru pek sevmiyorum:19::18:

Gelecem az kaldı :10::10:

Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktan :53:galiba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyanmadı :30:

Bekleme git ihmal etme iltihap olursa dahada zor olur .

Amanin ben buralarda durmayayım hiç kan görmeye dayanamamki :104::104::104::104:

Gel kaçma :4::4:

Aman uyusun:nazar:Benimkilerde uyuyor:9:
Sen kaç beni burda yalnız bırak:43::43::9:

Acıtmayacam söz :27::27:

Gazel gece gece söylenir mi bunlar:30:Kib yapacağım seni şimdi:20::1:
Bu yarışma çok güzel olacak:56::52:
Katılacaklar şöyle parmak kaldırsın bakayım:51::52::52::52::52:

evet nevrestem yarışma süresinde beni kib lesen çok iyi olur...çünkü sunumları görmemem sağlığım açısından çok gerekli :60:
ne sunumlar gelecek kim bilir, baktıkça bir yerlerimiz şişebilir :60:
bu arada ben bu sefer katılmayacam bi kerem, :19: çünkü ben hediyelerimle reklam yapıcam bikere :21::21::21:

evet nevrestem yarışma süresinde beni kib lesen çok iyi olur...çünkü sunumları görmemem sağlığım açısından çok gerekli :60:
ne sunumlar gelecek kim bilir, baktıkça bir yerlerimiz şişebilir :60:
bu arada ben bu sefer katılmayacam bi kerem, :19: çünkü ben hediyelerimle reklam yapıcam bikere :21::21::21:

Tamam reklamı yarışmada yaparsın:20::52::52::52:

Hadi hanımlar atraksiyon bekliyoruz sıvayın kolları girin mutfağa yapın güzelcene ikramları :56: gözümüz midemiz şenlensin birazcık :32::32:

Yarışmanın bitiş tarihini yılbaşı sonrasına bıraktım ki belki yılbaşı için bir hazırlık söz konusu ise bunu kullanabilirsiniz diye...

Back