- 16 Ağustos 2010
- 293.181
- 603.207
- 43
İyi ki yaptırdık.Ben çok hafif atlattımInşallah iyi olsun diye yaptırdik vakalar da aldı başını gidiyor aklımda deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki yaptırdık.Ben çok hafif atlattımInşallah iyi olsun diye yaptırdik vakalar da aldı başını gidiyor aklımda deli sorular
İnşaallah canım çok sağ olTamam tamamm paremm yerum senii
Şaka ediyorumm ❤
Karantinan bile bitmiş nevroş Nevreste sen iyi olll bize lazımsın hele bakk daha yarışmalara katılcazz sanirım jenna halledicek
Ayy gerçektenmi acaba aşı üstünemi oluyorr kimisi öyle olmuş bende ateş halsız üsüme basladı bugün dün oldum biontech aşıBenim 2.oldu
Evet ben oldum hastaneden kaptım diyorum
Afiyet olsun canımSüper aşkom annemdeyim çay içeceğiz
Günaydın canim nasil olsun
Fülüzüm geldim eve şükür
Kız çekme çekme koparacaksınEvva nerdesin
BurdamiEvva nerdesin
Perim ben geldim sen gettin oldumu şimdi buBugün yok wp ten yazdinmi hic
Canım cennam yettim doiışardaydık malum eşim bugün evdeydi hem ihtiyaçlar giderildi hemde gezilip tozulduEvet nerde benim kuzum Evva
Hoşçakalın
Amam amam uzak dursun ne kapayim ne atlatayımİyi ki yaptırdık.Ben çok hafif atlattım
NerüyeeeeeeeeeHoşçakalın
Gidiyom mu geliyon muHayırlı akşamlar cümleten a dostlar
AncaaaaFülüzüm geldim eve şükür
Kız çekme çekme koparacaksın
Burdami
Perim ben geldim sen gettin oldumu şimdi bu
Canım cennam yettim doiışardaydık malum eşim bugün evdeydi hem ihtiyaçlar giderildi hemde gezilip tozuldu
GeldimGidiyom mu geliyon mu
O zaman his geldin evvaGeldim
Ya şuna bak beğğğğğ yirum yirum çokmu özledin sen beniAncaaaa
Hoş buldum canım nasılsınO zaman his geldin evva
Delta varyantı geçirdim canım İkisi farklı yaAyy gerçektenmi acaba aşı üstünemi oluyorr kimisi öyle olmuş bende ateş halsız üsüme basladı bugün dün oldum biontech aşı
Yok yaa öylesine sordumYa şuna bak beğğğğğ yirum yirum çokmu özledin sen beni
Sağ ol canımAfiyet olsun canım
Allah korusunAmam amam uzak dursun ne kapayim ne atlatayım
Bende öylesine geldim ya bakıp çıkıcamYok yaa öylesine sordum