- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Oyy canum benumm iyikidee aşı oldund ahafif atlattın çok şükür rabbimeeeDelta varyantı geçirdim canım İkisi farklı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy canum benumm iyikidee aşı oldund ahafif atlattın çok şükür rabbimeeeDelta varyantı geçirdim canım İkisi farklı ya
Hee iyi hadi byBende öylesine geldim ya bakıp çıkıcam
PüslükHee iyi hadi by
Iyiyim şükür deli dana gibi dolanıyorumHoş buldum canım nasılsın
TeşekkürlerPüslük
Anam.hangi ara geldiniz hangi ara gidiyoruz atoml karinca gibi bir soluklansaydinizHee iyi hadi by
Hayırdır ne oldu kimi arıyonIyiyim şükür deli dana gibi dolanıyorum
Biz öyleyizAnam.hangi ara geldiniz hangi ara gidiyoruz atoml karinca gibi bir soluklansaydiniz
Hakettin bunuTeşekkürler
Kimseyi aramıyorum hahhahhaHayırdır ne oldu kimi arıyon
Dikkat et kız görümce rövanşını almasınKimseyi aramıyorum hahhahha
Bi görünceye çarptım gezerken başka kimsede yok zaten
Yoruldum totoma yer arıyorum.galiba
Bayılıyom buna beğnnnSen ben o
www.instagram.com
Hahahaha valla beni yer o görümce bakışlarıylaDikkat et kız görümce rövanşını almasın
Çok komik ya güzel yapıyor bende seviyorumBayılıyom buna beğnnn
O yemeden sen ye onu hadi koçum göriym seniHahahaha valla beni yer o görümce bakışlarıyla
Aynen her videosu ayrı olay ama memişler haki ki gibi nasılda sallanıyorÇok komik ya güzel yapıyor bende seviyorum
Annesi ile kız kardeşleri fena yaAynen her videosu ayrı olay ama memişler haki ki gibi nasılda sallanıyor
Hakettin bunu
Sağ ol canımOyy canum benumm iyikidee aşı oldund ahafif atlattın çok şükür rabbimeee