- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Pehhh olta günüymüs yakinda incir günü yapcamBursa’da kadınlar olta günü yapıyorlarmış, sende kur öyle bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pehhh olta günüymüs yakinda incir günü yapcamBursa’da kadınlar olta günü yapıyorlarmış, sende kur öyle bir gün
Karamuk günü yapsakPehhh olta günüymüs yakinda incir günü yapcam
Küçükköy SarımsaklıKüçükköymüydü öyle birşeydii kaynanam ın için dedim
Neyleyim deniz yoksaKaramuk günü yapsak
Bizi çağırmıyorsun ki meciye. 5 toplar, 3 yerizPehhh olta günüymüs yakinda incir günü yapcam
Galiba çokta emin değilim öyle hatırlıyorum epey oldu soralıKüçükköy Sarımsaklı
Bende acaba beni sallamış ondan mı kaçtı dedimInterneti bitmis
Guzelyalı yakınNeyleyim deniz yoksa
Hadi gel sıkıyorsa gel gelmezsen yaso degilsinBizi çağırmıyorsun ki meciye. 5 toplar, 3 yeriz
Nalet bizi vursunBizi çağırmıyorsun ki meciye. 5 toplar, 3 yeriz
Küçükköy, Ayvalık Sarımsaklı’nın diğer adıGaliba çokta emin değilim öyle hatırlıyorum epey oldu soralı
Bana kurşunlu traktörle 10dkGuzelyalı yakın
Sen o Periyi bosverE Elif_Eylul Iyiyim canım kışlık patlıcan kozledim onları dolaba attım uğraşıyorum sen nasılsın
Nevreste Müdürüm ama öyle dediler inanama dedi peri
Nasılsın geçtimi covit karantinasi cuma günü ben ikinci asiyi oldum dün öyle kötü oldum ki çok fenaydım.bugun toplamdım şükür
GelememHadi gel sıkıyorsa gel gelmezsen yaso degilsin
iyiyim şükur canim bendeE Elif_Eylul Iyiyim canım kışlık patlıcan kozledim onları dolaba attım uğraşıyorum sen nasılsın
Nevreste Müdürüm ama öyle dediler inanama dedi peri
Nasılsın geçtimi covit karantinasi cuma günü ben ikinci asiyi oldum dün öyle kötü oldum ki çok fenaydım.bugun toplamdım şükür
O da uyar Daha ne denizi ,söyle nalete götürsünBana kurşunlu traktörle 10dk
Ozaman cagarmadi diye pok atmaGelemem
Tatillerim bitmedi
Saol canım yarında fasulye günü patlıcan kolay iş fasulye gözümde büyüyoriyiyim şükur canim bende
kolay gelsin