- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Iyiyim çok şükür bende ablacımÇok şükür iyiyim sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim çok şükür bende ablacımÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Günaydın ❤
Geldim sigara bırakma için ilaç varya o gelecek kesin kararlıyım bu sefer inşallah başarılı olurum..İnşallah öyle olur,tamamdır, görüşürüz gelince![]()
Harika karar, bence istersen bırakırsın.Geldim sigara bırakma için ilaç varya o gelecek kesin kararlıyım bu sefer inşallah başarılı olurum..
Ayy bıhtım o Angela ile tomdanIyi yaaa ne olsun eylülle ugrasiyorum angelayi yükledi ağliyo simdi oynayamiyo diye![]()
Hadi inşallah ablaGeldim sigara bırakma için ilaç varya o gelecek kesin kararlıyım bu sefer inşallah başarılı olurum..
Artık bitsin demi hem maddi hem manevi bitiriyor resmen,umarım başarılı olurum bu sefer.Harika karar, bence istersen bırakırsın.![]()
İnşallah perğcanımHadi inşallah abla![]()
Gnaydınlar bende dönğnce hazırlayacağım domates yapacağım.Günaydınbugün melemenlige ilk acilisimi yapacağım çok isim var çoooook
![]()
Az aldım abla birazını şimdi birazını sonra yapayım diye düşündüm. Neredeydin senArtık bitsin demi hem maddi hem manevi bitiriyor resmen,umarım başarılı olurum bu sefer.
İnşallah perğcanım
Gnaydınlar bende dönğnce hazırlayacağım domates yapacağım.
Bende öyle 2 yada 3 kerede yapıyorum hepsini bir and yağmak yorucu oluyor.Az aldım abla birazını şimdi birazını sonra yapayım diye düşündüm. Neredeydin sen
Bence de bitsin,faydası yok,zararı çok. İnşallah olursunArtık bitsin demi hem maddi hem manevi bitiriyor resmen,umarım başarılı olurum bu sefer.
İnşallah perğcanım
Gnaydınlar bende dönğnce hazırlayacağım domates yapacağım.
Öyle oluyor valla abla zaten sıcak bideBende öyle 2 yada 3 kerede yapıyorum hepsini bir and yağmak yorucu oluyor.
Ben istanbul'dayında yarın başka yere gideceğiz düğün var.
Zararı daha çok aksırık tıksırıklar başlıyor ,ben bırakabilirsem eşimde kesin bırakır zaten hep bana diyordu hadi bırak diye.Bence de bitsin,faydası yok,zararı çok. İnşallah olursun![]()
Yaklaşık 40 kilo kadar alıyorum bende yetiyor bize .Öyle oluyor valla abla zaten sıcak bide
Dikkat et kendine abla![]()
Ben de 3 sene oldu bırakalı,birden kestim tamamen,bir daha da hiç içmedim. Çevremde herkes içiyor kuzenler falan ama hiç canım istemedi. Bırak bari ,ona da vesile olsun.Zararı daha çok aksırık tıksırıklar başlıyor ,ben bırakabilirsem eşimde kesin bırakır zaten hep bana diyordu hadi bırak diye.
Günaydınlar![]()
Kolay gelsin menemen perisiÖyle oluyor valla abla zaten sıcak bide
Dikkat et kendine abla![]()