- 20 Mart 2008
- 141.826
- 213.664
- 1.423
- 60
Aman amannn iyiyim sadece burun ve birazda öksürük var oda tatil anısı kaldı benceEneem hemen test yaptır diyormuşum alıştık su nalet virüsün yüzünden herşeyi ona yormaya abla
Çok çok geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman amannn iyiyim sadece burun ve birazda öksürük var oda tatil anısı kaldı benceEneem hemen test yaptır diyormuşum alıştık su nalet virüsün yüzünden herşeyi ona yormaya abla
Çok çok geçmiş olsun![]()
Abe Uyku akıyor benimde gözlerden bea yinede bırakamıyorum siziIyiyidir bea sen nassin![]()
Bencede hava degisikligidir abla gecmis olsun sıcak tutmaya calis bogazlariniAman amannn iyiyim sadece burun ve birazda öksürük var oda tatil anısı kaldı bence![]()
Get yat uyu benimde var ama wc kalktim bidaha yatamiyorumAbe Uyku akıyor benimde gözlerden bea yinede bırakamıyorum sizi![]()
Zaten orada başladı gidince sesim kısıldı biraz,klima soğuk su filan derken şifayı kaptım herhalde.Bencede hava degisikligidir abla gecmis olsun sıcak tutmaya calis bogazlarini![]()
Aa ,kiyamamŞükür bende iyiyim kuzum hep iyi ol inşallahazcik uykuluyum kız bugün korkmuş yanımda yatırdım uyumadı bir vakit sabahı ettik onla.
Ohh tatilleride yaptiiinAman amannn iyiyim sadece burun ve birazda öksürük var oda tatil anısı kaldı bence![]()
Siz uyumadan uyumamGet yat uyu benimde var ama wc kalktim bidaha yatamiyorum![]()
Aa ,kiyamamSen de hep iyi ol kuzum
![]()
Kızçem ve ufaklıkla gittik kocasız tatil yaptık ohh mis gibiydi valla.Ohh tatilleride yaptiiin
Hemencik geçer inşallah abla çok geçmiş olsun
Siz uyumadan uyumam
![]()
Oh en güzel tatil olmuş valla Abla anne kız torunKızçem ve ufaklıkla gittik kocasız tatil yaptık ohh mis gibiydi valla.
Çok sağol pericim laçta alıyorum zaten
Aynen çok iyi oldu 3 nesil bir arada oldukOh en güzel tatil olmuş valla Abla anne kız torun![]()
![]()
Ohh tatilleride yaptiiin
Hemencik geçer inşallah abla çok geçmiş olsun
Siz uyumadan uyumam
![]()
Günaydın,hayırlı sabahlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar![]()
Günaydınar ananecik nasılsınGünaydın kızlar hayırlı sabahlar![]()
Çok şükür iyiyim toruna bakıcı bulduk bırakıp geldim ya çok üzüldümGünaydınar ananecik nasılsın![]()
Ben alırım 1 kasecik,annem cok severAşure yapıyorum kızlar gelin yiyelim beraber
Ellerine sağlık abla adres verAşure yapıyorum kızlar gelin yiyelim beraber
Bakıcı bılmanız iyi olmuş gerçi kolay değil buda ama annede çalışınca mecbur kalıyorsun.Çok şükür iyiyim toruna bakıcı bulduk bırakıp geldim ya çok üzüldümya ben gideceğim pazar günü