Keşke sendede çıkmasaydı iyi olacaktı.Yok ablam işe başlamak için test yaptırdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke sendede çıkmasaydı iyi olacaktı.Yok ablam işe başlamak için test yaptırdı![]()
Noldu kukrişimÇıktı çıktı şimdi negatifim![]()
İyyim fülüzcanım sağolsen nasılsın dışarı çıkacam gene bugün dün artura pijama altı almıştım büyük geldi biraz değişim olacak.
Günaydınlar minnoşum
İyiyiz sağol kokay gelsin sana
Sonunda evleniyosun bea![]()
Eşya fiyatları uçuyor gya, sonunda gelin mi oluyorum kazıklaBen iyiyim çok şükürKolay gelsin sana da
![]()
Ev kurmak böyle herşey ateş pahası zaten.Eşya fiyatları uçuyor gya, sonunda gelin mi oluyorum kazıkla![]()
Evet ya abla fiyatlar gerçekten uçuyorEv kurmak böyle herşey ateş pahası zaten.
Allah yardımcınız olsu n hiç kolay değil ev kurmak.Evet ya abla fiyatlar gerçekten uçuyor![]()
Her şey aşırı aşırı pahalıEşya fiyatları uçuyor gya, sonunda gelin mi oluyorum kazıkla![]()
Eline sağlık canım bende severim
Ellerine sağlık perişim afiyet olsun ben çok severim çok
Nasılsın ablacım daaha iyimisin inşallahİnşaallah canım sağ ol![]()
Tamda seni sormak.icin girmiştim karşıma çıktınİyiyim canım çok şükür![]()
Sağol fülüzümEline sağlık canım bende severim![]()
Sağol kuzumEllerine sağlık perişim afiyet olsun ben çok severim çokkendim yapsam en yanığından annem yapsa böyle
❤
Şükür hemşom iyi kendi adıma yaniKızlar sizler.nasilsiniz herkes iyimi![]()
Başınız sağ olsun canımTamda seni sormak.icin girmiştim karşıma çıktın
10 15 gündür misafirler vardı gelen giden bide cenaze girdi araya siteye ara da baktım çıktım
Nasılsın iyimisin ameliyat oldun mu herşey yolunda mı nevroscum![]()