- 18 Kasım 2020
- 20.715
- 49.831
- 548
Günaydın taze gelin adayı![]()
Günaydın hemsom
Günaydın prenses![]()
Nasılsınız geldim sağlık ocağına nikah işlemleri için tahlil vericem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın taze gelin adayı![]()
Günaydın hemsom
Günaydın prenses![]()
Sonunda evleniyosun beaNasılsınız geldim sağlık ocağına nikah işlemleri için tahlil vericem![]()
İyyim fülüzcanım sağolsen nasılsın dışarı çıkacam gene bugün dün artura pijama altı almıştım büyük geldi biraz değişim olacak.Nasilsin ablacim![]()
Günaydınlar minnoşumGünaydın![]()
İyiyiz sağol kokay gelsin sanaNasılsınız geldim sağlık ocağına nikah işlemleri için tahlil vericem![]()
Sonra başlar demş nalet demeler filan sjksjksjk gruba dahil olurSonunda evleniyosun bea![]()
Iyiyim şükür ablacim bendeİyyim fülüzcanım sağolsen nasılsın dışarı çıkacam gene bugün dün artura pijama altı almıştım büyük geldi biraz değişim olacak.
Günaydınlar minnoşum
İyiyiz sağol kokay gelsin sana
Olucak eminimSonra başlar demş nalet demeler filan sjksjksjk gruba dahil olur![]()
Ben iyiyim çok şükürNasılsınız geldim sağlık ocağına nikah işlemleri için tahlil vericem![]()
Bnecede olacak gerçi olmasındaOlucak eminim![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın hemsom
Günaydın prenses![]()
Günaydınlar pericanımGünaydın ballar![]()
Günaydın![]()
Nasılsınız canlarimmGünaydınlar pericanım![]()
Günaydın kuzuGünaydın ballar![]()
Ben iyiyim bomba gibiyim desemde burnum akıyor birazNasılsınız canlarimm![]()
İyiyim şükür canım,sen nasılsın?Nasılsın![]()
![]()
Eneem hemen test yaptır diyormuşum alıştık su nalet virüsün yüzünden herşeyi ona yormaya ablaBen iyiyim bomba gibiyim desemde burnum akıyor biraz![]()
Iyiyidir bea sen nassinNasılsınız canlarimm![]()
Şükür bende iyiyim kuzum hep iyi ol inşallahİyiyim şükür canım,sen nasılsın?![]()