- 29 Nisan 2015
- 31.439
- 105.687
- 598
Maşallah benim yerime bir ye sap sup opp mincirKız peri bende yerim valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah benim yerime bir ye sap sup opp mincirKız peri bende yerim valla![]()
Unutulanlar unutanları asla unutmazlarUnuttun bizi![]()
Çok severim kaçak girisleri sonuna kadar sömür netiniMinik Duduklu Tencere afiyet olsun miniğim, şifa olsun
Büyük müydü Minik kasen
Bugün şehir dışına çıktım,2 hafta sonraya eve dönüş. Eşimin netinden kaçak giriyorum
Eve geçince düşünüyorum yapmayı. Kızım da oğlum da seviyor. Kızım yap diyor. Yapınca çok yapılıyor burada dağıtmam diyorum. Daha iyi bize çok kalır diyor![]()
5 gb 2 gece İnternet gelmiş sil süpürdrn, bugün benden girin sen sonra silip süpürürsün dedi. Boşa gitmesin gbsi diye girdimÇok severim kaçak girisleri sonuna kadar sömür netini
Çocuk haklı dağilalim![]()
Evet var onu havalandıralım dur bulayım
Allah kolaylık versinUnutulanlar unutanları asla unutmazlar
Bana kalsa geleceğim de yoğunum biraz![]()
Ozaman sabaha kadar burdasın deynom anca biter o5 gb 2 gece İnternet gelmiş sil süpürdrn, bugün benden girin sen sonra silip süpürürsün dedi. Boşa gitmesin gbsi diye girdim![]()
Bir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede olduHadi canım kazanlami yaptın kız aşureyi. Yarabbiiiim millete zorla aşure yedirecek
Yarın alırız bir firt foto![]()
Evet güzel fotolar ekleyelimEvet var onu havalandıralım dur bulayım![]()
Bak güzel fikirBir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede oldukomşulara dağıttık ben 5 lik tencere ile ayırdım ama komşu ya daha fazla bıraktım :))
Evet güzel fotolar ekleyelim
Bu sene aşureyi şişelere sıcak sıcak kapattım 3 şişe bakalım nasıl olacak![]()
Rabbim kabul etsin inşallah minnakimmmBir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede oldukomşulara dağıttık ben 5 lik tencere ile ayırdım ama komşu ya daha fazla bıraktım :))
İnşallah dayanır bir iki hafta dayansa yeter bana :)) inşallah tadı değişmezBak güzel fikir![]()
Çok bildirim de yoktuRabbim kabul etsin inşallah minnakimmm
Profiline yazmıştım görmemişsin![]()
Uykum geldi bileOzaman sabaha kadar burdasın deynom anca biter o![]()
Geçen sene ben de 2 şişe koymuştum güzel oluyorBir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede oldukomşulara dağıttık ben 5 lik tencere ile ayırdım ama komşu ya daha fazla bıraktım :))
Bence değişmezİnşallah dayanır bir iki hafta dayansa yeter bana :)) inşallah tadı değişmez
Ne kadar sonra actin peki şişeyiUykum geldi bile
Geçen sene ben de 2 şişe koymuştum güzel oluyor![]()
Bilmem benÇok bildirim de yoktunasıl görmedim ki
![]()
Naynnn deynom uyumaa okadar GB boşa gidemezzzzUykum geldi bile
Geçen sene ben de 2 şişe koymuştum güzel oluyor![]()
En az 2 hafta olmuştur. Menemen usulü ama her ihtimal buzdolabına koymuştum ben. Açar açmaz hüplettik ama ertesi güne kalabilir. Şişede kaldıkça iyice koyulaşıyor.Ne kadar sonra actin peki şişeyi
Açınca en fazla iki gün durar sanırım dolapta dimi
Birazını da oğlan kullansın. Burası gb yedirmiyor fazla, video yok yaBilmem ben
Naynnn deynom uyumaa okadar GB boşa gidemezzzz![]()
Pinterest varya ay oraya girince su gibi akıyor resmen GB larBirazını da oğlan kullansın. Burası gb yedirmiyor fazla, video yok ya![]()