• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere afiyet olsun miniğim, şifa olsun😍
Büyük müydü Minik kasen🤣

Bugün şehir dışına çıktım,2 hafta sonraya eve dönüş. Eşimin netinden kaçak giriyorum🤣
Eve geçince düşünüyorum yapmayı. Kızım da oğlum da seviyor. Kızım yap diyor. Yapınca çok yapılıyor burada dağıtmam diyorum. Daha iyi bize çok kalır diyor🤣🤣🤣
Çok severim kaçak girisleri sonuna kadar sömür netini:KK53:
Çocuk haklı dağilalim🤣🤣🤣

5 gb 2 gece İnternet gelmiş sil süpürdrn, bugün benden girin sen sonra silip süpürürsün dedi. Boşa gitmesin gbsi diye girdim🤣🤣
Ozaman sabaha kadar burdasın deynom anca biter o🤣

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere 🤗

Hadi canım kazanlami yaptın kız aşureyi 🤣. Yarabbiiiim millete zorla aşure yedirecek🤣🤣
Yarın alırız bir firt foto🤤🤤
Bir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede oldu 🤭 komşulara dağıttık ben 5 lik tencere ile ayırdım ama komşu ya daha fazla bıraktım :))
Evet var onu havalandıralım dur bulayım😃
Evet güzel fotolar ekleyelim 😍🤗

Bu sene aşureyi şişelere sıcak sıcak kapattım 3 şişe bakalım nasıl olacak 🤔

Bir kilo buğdaydan yaptık bayağı geniş bir tencerede oldu 🤭 komşulara dağıttık ben 5 lik tencere ile ayırdım ama komşu ya daha fazla bıraktım :))

Bak güzel fikir🤗

Rabbim kabul etsin inşallah minnakimmm🤩🤩🤤😘
Profiline yazmıştım görmemişsin👀🤨😁

Ozaman sabaha kadar burdasın deynom anca biter o🤣
Uykum geldi bile :uykucu:

Geçen sene ben de 2 şişe koymuştum güzel oluyor 😍

Ne kadar sonra actin peki şişeyi 🤔

Açınca en fazla iki gün durar sanırım dolapta dimi
En az 2 hafta olmuştur. Menemen usulü ama her ihtimal buzdolabına koymuştum ben. Açar açmaz hüplettik ama ertesi güne kalabilir. Şişede kaldıkça iyice koyulaşıyor.

Back
X