Çok teşekkür ederim.Ben seni çok beğeniyorum ve güveniyorum
Abla ben şakasina derim zaten biliyosun beni kimseye bende kesinlikle demem bana telefonunu ver yada resmini at goreyim hayatta demem burasi baska bir platform taninmak istemeyenler var adini vermek istemeyenler var ben hariciTanıyıp tanımadığım herkesle konuşuyorum belki ondandır.yıllardır buradayım bu zamana kadar rol yapmak kolay iş değil...ilk duyduğumda üzüldüm tabi ama şimdi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir diyorum çok da önemli değil nevrestem...Filiz korktun mu deyince...ondan yazdım...insanların özeline fazla girmiyorum yanlış anlaşılma korkum var birazcık...
Gördün demi şimdi ben kimmişimAaa masallah sana
Ablam az çok bende öyleyim herkesle muhabbet ediyorum.Haklısın bazen insan çekiniyor her şeyi sormaya ama o kadar insanların özeline girmiyoruz.Girsek bile yakın bulduklarımız ile bu muhabbete giriyoruz.O muhabbeti kaldıramıyorsa zaten çevremizde olmasının bir anlamı yokTanıyıp tanımadığım herkesle konuşuyorum belki ondandır.yıllardır buradayım bu zamana kadar rol yapmak kolay iş değil...ilk duyduğumda üzüldüm tabi ama şimdi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir diyorum çok da önemli değil nevrestem...Filiz korktun mu deyince...ondan yazdım...insanların özeline fazla girmiyorum yanlış anlaşılma korkum var birazcık...
Yok kız ne estetiği doğal
Bende seni göriyim mümkünseGördüm
Hello PeriiiHelöğğ
Kaçırdın mı
Çok güzel burnun da sende hiç gerek yok maşallahYok kız ne estetiği doğalestetik düşünüyorum hatta
Görmedin mi Filiz
Telefon çaldı ben kaçırdımSen herkesi gördün zaten abla
Bende seni göriyim mümkünse
Teşekkürler kukrim o senin güzelliğinÇok güzel burnun da sende hiç gerek yok maşallah