Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tabiki tolere etmek gerek, tolere edilmeyecek şey zaten bellidir hani gece 11 de matkap kullanılması gibi misal😂 benim üst komşu sizin orda yaşasa imza toplayıp atarlardı kesin🤪
Cidden atarlar🤣
Ben 10 dan sonra yatak odaları tarafında konuşulmasına,ses yapılmasına karşıyım.Ama ben yapmam yapana karışmam🤣

Cidden atarlar🤣
Ben 10 dan sonra yatak odaları tarafında konuşulmasına,ses yapılmasına karşıyım.Ama ben yapmam yapana karışmam🤣
Benimki yatak odası tarafında gece 12 de bile hart hurt bir şeyler çekip itiyor sürüye sürüye gıcirdatarak ahh ahh ne komşular var. Biraz empati her şeyi çozer bence ama işte bazı insanlarda yok o empati ne yazık ki sultanim😔

Benimki yatak odası tarafında gece 12 de bile hart hurt bir şeyler çekip itiyor sürüye sürüye gıcirdatarak ahh ahh ne komşular var. Biraz empati her şeyi çozer bence ama işte bazı insanlarda yok o empati ne yazık ki sultanim😔
Öyle canım😏
Ben o konuda evde çok katıyım ya😏
Laf geleceğine dikkat ederim.Sitede dikdatör dikkat artıyor🤣Sen grupta yazılanları görsen🤣

Nasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19😬😬😬😂😂😂

Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardı 😂😂😂 diyecektim balkonu boşverde siz geceleri napıyorsunuz bacım taak taak taakk devamlı ses geliyor diye neyse dedim kapıma gelmiş bu büyük bir medeniyet adımı😂
Ooo ondan da var olmaz mı cam balkonum halıları vurdura vurdura silkeler camlarının önünü yıkar
Gece diyor birde çocuk onlar napim ,gece yarısı çocuğun öyle oynamasına kim izin verir tabiki ilk cümlede anlattığım 🤷‍♀️

X