Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akrabalar dalga geçiyor artık bebek değil de nohut yutmuş o şişmiş olabilir mi diye10 yıl sonra sen,hala doğmadı
Hem icindeki cocuk hem disindaki çocuk seni yorduGünaydın kizlarrrrrr
Ay çok fenalardayım, dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor, özellikle belim ve başım.
Gece çocuk uyumayınca pert oldum herhalde yat kalk yat kalt diye...
E haklılar,bebe okulu icerde bitirecek bu gidişleAkrabalar dalga geçiyor artık bebek değil de nohut yutmuş o şişmiş olabilir mi diye
Dün biri de bu doğunca direk gelinliğini giyer diyordu
Ay çok severim. İlk çocuğumda asermistimGünaydın havuçlu tarçınlı keklerim.
Pazartesi 41in içine gireceğim. Çinliler gibi hamilelikte büyümeden sayilsaydi 1 yasa az kalmıştıE haklılar,bebe okulu icerde bitirecek bu gidişle
Sağlıkla gelsin de geç gelsin ne yapacaksınPazartesi 41in içine gireceğim. Çinliler gibi hamilelikte büyümeden sayilsaydi 1 yasa az kalmıştı
Nasılsın perimGünoo hepinizeee
Aaa doğum gelmiş çatmışPazartesi 41in içine gireceğim. Çinliler gibi hamilelikte büyümeden sayilsaydi 1 yasa az kalmıştı
Doğsun hemen iyilesiyim ki ikisine birden bakabileyim. Su halimle birine bile yetemiyorum, haraket özgürlüğüm aşırı kısıtlı.Sağlıkla gelsin de geç gelsin ne yapacaksın
Geldi de geçiyor prensesimAaa doğum gelmiş çatmış
Vallaha ay biri çıkmaz biri durmazHem icindeki cocuk hem disindaki çocuk seni yordu
rahat yeri buldu demek canım benim rabbim sağlıklı kavuştursun bir avazda doğurasın inşallahDoğsun hemen iyilesiyim ki ikisine birden bakabileyim. Su halimle birine bile yetemiyorum, haraket özgürlüğüm aşırı kısıtlı.
Geldi de geçiyor prensesim
Önceden sancım vardı çocuk 37ye kadar dayansa yeter diyorduk şimdi de gelmek istemiyor
CiceemGünaydın Periciğim
Iyiyim perim sen nasilsin
Şükür canlar iyiyim sizde iyisiniz inşallah kız oyun oyun diye başımın etini yiyor şuan azcik vercem teliNasılsın perim
ver annesi öp beim içinCiceem
Şükür canlar iyiyim sizde iyisiniz inşallah kız oyun oyun diye başımın etini yiyor şuan azcik vercem teli
Hayırla sağlıkla pırtlat inşallah tez vakitttttVallaha ay biri çıkmaz biri durmaz
Öperim ablası bizde öpüyoruz seniver annesi öp beim için
Issız adam keki.Ay çok severim. İlk çocuğumda asermistim
Ben bugün bir havuçlu tarçınlı kek yapayım
Haklısın canım,Allah yardimcin olsunDoğsun hemen iyilesiyim ki ikisine birden bakabileyim. Su halimle birine bile yetemiyorum, haraket özgürlüğüm aşırı kısıtlı.
Geldi de geçiyor prensesim
Önceden sancım vardı çocuk 37ye kadar dayansa yeter diyorduk şimdi de gelmek istemiyor
Ciceem
Şükür canlar iyiyim sizde iyisiniz inşallah kız oyun oyun diye başımın etini yiyor şuan azcik vercem teli