- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar şekercim
Nasılsın ablam?Günaydın yasocum
Tam bayram öncesi bitmiş olur ,ne güzelDün evi toparladık biraz herhalde çarşamba günü boyacı gelecek daha tam net değil gerçi.
Çok şükür cancağzım, azıcık yamuğumİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Bayrama kadar bitmiş olur ve miss gibi tertemiz olur her yer ablacımDün evi toparladık biraz herhalde çarşamba günü boyacı gelecek daha tam net değil gerçi.
Haftaya kadar anca düzeleceksin bu gidişle Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür cancağzım, azıcık yamuğum
Onun haricinde iyiyim
Dinlenmeye hiç fırsatım olmadı ki düzeleyimHaftaya kadar anca düzeleceksin bu gidişle Allah daha iyi etsin cancağızım
İnşallah cancağızım Müge'de yok artık ,keşke tatile gitmeseydiDinlenmeye hiç fırsatım olmadı ki düzeleyim
Bu hafta toparlarım inşallah cancağzım
Her tarafım ağrıyor yasocum sanki yük taşıdım sırtımda.Nasılsın ablam?
Her yer boyanmayacak koridorun bir kısmı zımpara olacak alt kata su akmıştı o boyanacak.Tam bayram öncesi bitmiş olur ,ne güzel
Usta 1 günlük dedi de onlara göre öyle tabi,iyi olaxcak bitince.Bayrama kadar bitmiş olur ve miss gibi tertemiz olur her yer ablacım
Gerçekten yaa, ne izleyeceğiz biz şimdiİnşallah cancağızım Müge'de yok artık ,keşke tatile gitmeseydi
Geçmişler olsun ablacım, Allah kolaylık versin
Her tarafım ağrıyor yasocum sanki yük taşıdım sırtımda.
Her yer boyanmayacak koridorun bir kısmı zımpara olacak alt kata su akmıştı o boyanacak.
Mutfak var boya olacak,birde oturma odasının tavanı,oradada boyalar kabarmıştı onlaryapılacak.
Usta 1 günlük dedi de onlara göre öyle tabi,iyi olaxcak bitince.
Daha balkona sıra gelecek camlar değişecek bide o iş var
Sağol yasom,biter hemen sorun değil bana göre eşim telaşlı çok iş çıkacak gibi düşünüyor yardımcı bayan gelsin dedi yok dedim her yer batmayack ki yani.Geçmişler olsun ablacım, Allah kolaylık versin
Benim izlediğim tek programdıGerçekten yaa, ne izleyeceğiz biz şimdi
Her yer elden geçecek bir şekilde, temiz temiz oturursun,şimdiden kolay gelsin
Her tarafım ağrıyor yasocum sanki yük taşıdım sırtımda.
Her yer boyanmayacak koridorun bir kısmı zımpara olacak alt kata su akmıştı o boyanacak.
Mutfak var boya olacak,birde oturma odasının tavanı,oradada boyalar kabarmıştı onlaryapılacak.
Usta 1 günlük dedi de onlara göre öyle tabi,iyi olaxcak bitince.
Daha balkona sıra gelecek camlar değişecek bide o iş var
Sapol şekercim iyi olacak temizlenincedeHer yer elden geçecek bir şekilde, temiz temiz oturursun,şimdiden kolay gelsin
Bence de yardımcı alın, o bileklerle sen iş yaparsan daha kötüye gidebilirSağol yasom,biter hemen sorun değil bana göre eşim telaşlı çok iş çıkacak gibi düşünüyor yardımcı bayan gelsin dedi yok dedim her yer batmayack ki yani.
Eski yayınları mı izlesekBenim izlediğim tek programdı
Günaydın FilizCan’ımGunaydın