- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neoldu o bakis neGünaydın
İyiyim askom,sen nasılsın?Napıyorsun aşko
Günaydın canımGönaydınnnnnnn
Hayirdir hemsom,ağız burun kaymış
Günaydın kukrişimGünaydın
Ufaklık resim atmış bende aradım görüntülü sonra konuşmuyor gidiyor ortanca çiçeği ile konuştum heyecandan uyuyamamış bugün gezecek diyeİyiyim askom,sen nasılsın?
Bebelerim tatile gitti öndenGünaydın kukrişim
Neden elin belinde?
Yaaa aslinda iyi degilim bu aralar neden bilmiyorum nefes alamiyorum bu ciddi gercekten gene panik ataklarim basladi 1haftadir kimseye demek istemiyorum ama 2gundur rahatsizlaniyorum dunde arkadasa gittim gozlerim yerinden cikti nefes alamadim soguk terler aktiHayirdir hemsom,ağız burun kaymış
Çocuklar babaanneye gitti ilk defa tek kaldım böyleNeoldu o bakis ne
Güzel işte aşkom,eğlensinlerUfaklık resim atmış bende aradım görüntülü sonra konuşmuyor gidiyor ortanca çiçeği ile konuştum heyecandan uyuyamamış bugün gezecek diye
Bende de oluyo oyle cocuklar gidince yanlizlik iyi gelmiyoÇocuklar babaanneye gitti ilk defa tek kaldım böyle
Hava da tetikliyor stresli isen birde şuan banada dün geldi mesela uzun zamandan sonra soğuk soğuk terler söktüm biran bir heyecanYaaa aslinda iyi degilim bu aralar neden bilmiyorum nefes alamiyorum bu ciddi gercekten gene panik ataklarim basladi 1haftadir kimseye demek istemiyorum ama 2gundur rahatsizlaniyorum dunde arkadasa gittim gozlerim yerinden cikti nefes alamadim soguk terler akti
Hayrolsun,tiroid falan mı etkiliyor acaba,çarpıntı yapar çünkü o daYaaa aslinda iyi degilim bu aralar neden bilmiyorum nefes alamiyorum bu ciddi gercekten gene panik ataklarim basladi 1haftadir kimseye demek istemiyorum ama 2gundur rahatsizlaniyorum dunde arkadasa gittim gozlerim yerinden cikti nefes alamadim soguk terler akti
Mutlular ama çok o yeterBende de oluyo oyle cocuklar gidince yanlizlik iyi gelmiyo
Senin mezarlıkta basina gelen de etkilemiştir askoHava da tetikliyor stresli isen birde şuan banada dün geldi mesela uzun zamandan sonra soğuk soğuk terler söktüm biran bir heyecan
Bilmiyorum canim sinir krizi gecircem yakinda anlamis degilimHava da tetikliyor stresli isen birde şuan banada dün geldi mesela uzun zamandan sonra soğuk soğuk terler söktüm biran bir heyecan
Bir yerlere gidebilsen keşke hemsom,değişiklik olurdu .Bilmiyorum canim sinir krizi gecircem yakinda anlamis degilim
Zaten kalbim çıkıcak yerinden o carpintiyla geliyo durcak saniyorumHayrolsun,tiroid falan mı etkiliyor acaba,çarpıntı yapar çünkü o da