- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Bilmiyorum bakarım artık arturda yardım ediyorzaten ..Bence de yardımcı alın, o bileklerle sen iş yaparsan daha kötüye gidebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bakarım artık arturda yardım ediyorzaten ..Bence de yardımcı alın, o bileklerle sen iş yaparsan daha kötüye gidebilir
Nassin yasocanGünaydın FilizCan’ım
Ablaaa neoldu biseymi var gene gecmise gidemedimBilmiyorum bakarım artık arturda yardım ediyorzaten ..
Ağustos'ta gelmek istiyorum, Eylül'e kadar beklemem belki demiş,insallasiEski yayınları mı izlesek
Vukuat yok bu sefer fülüzüm,çarşamba günü kesinleşirse badana olacak evin bazı yerleri.Ablaaa neoldu biseymi var gene gecmise gidemedim
Sen de sağol sekerciğim,güle güle oturunSapol şekercim iyi olacak temizlenincede
Çok sağol şekercimSen de sağol sekerciğim,güle güle oturun
Heee vukuat yoksa sorun yok Allah kolaylik versin ama sen kendini yormaVukuat yok bu sefer fülüzüm,çarşamba günü kesinleşirse badana olacak evin bazı yerleri.
Sonrada balkon camında değişiklik yapılacak.
Çok şükür FilizCan, iyiyim. Sen nasılsın?Nassin yasocan
Çok sağol şekercim
Iyiyim bende şükürÇok şükür FilizCan, iyiyim. Sen nasılsın?
Sağol fülüzcanım,usta 1 günde bitrer dedi,koridorun bir kısmı kazınacak su kaçağı olmuştu sonra boyanacak .Heee vuluat yoksa sorun yok Allah kolaylik versin ama sen kendini yorma
Gunaydin habibiyeGönaydınnnnnnn
GünaydınGönaydınnnnnnn
Günaydın aşkoGünaydın
Napıyorsun aşkoGünaydın aşko