- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Migrosa g,d,yorum domatesler bitmeden kapayım hemen
Günaydın fülüzümGünaydın canım
Evet yandık Sağol hemsom,sen de hep iyi ol.
Komşum benim arkamdan söylediği lafı duymuştum... ama salaktaydim sanki başkasına söylüyormuş gibi tekrar benim yanımda arkamdan konusutugu lafı söylediNoldu gız gece gece neye köpürdün böyle
Selam istanbuldan ev geldim sonra mersine geçtim kız kardeşler gel dediler özel arabayla geldik NAVLEE de benimleGünaydınlar anane sen nerdesin istanbulmuydu yoksa.
Günaydınlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Selamın hello çicemmmHellooooooo mello selooo
Çakaydın hemen iki tane yada sok lafı sende mnnoşumKomşum benim arkamdan söylediği lafı duymuştum... ama salaktaydim sanki başkasına söylüyormuş gibi tekrar benim yanımda arkamdan konusutugu lafı söyledi
Sarteller attı bende Allah tan eşim yanımdaydı hadi eve çıkalım da sakinleş dedi
Ne güzel keyfini çıkar bence hep berabercene,selam söyle navleyeSelam istanbuldan ev geldim sonra mersine geçtim kız kardeşler gel dediler özel arabayla geldik NAVLEE de benimle
Tamam söylerimSelamın hello çicemmm
Çakaydın hemen iki tane yada sok lafı sende mnnoşum
Ne güzel keyfini çıkar bence hep berabercene,selam söyle navleye
Çok sağol ananecim görümüyoruz navleyide epeydirTamam söylerim
Ellerine sağlık ablacım20 kilo domatesi hallettim sonunda ters dönüp beklemeye geçtiler kendileri yarın sabaha kadar istirahat etsinler dinlensinler azcık..Umarım fre vermem kapaklardan ..
Yarın sabah 11 de randevum var gerçi bir aksilik olmazsa gelirim buraya.
Çok sağol nevoşum 6 kiloda kapya biber vardı yarısı közledim yarısıda doğrandı.Ellerine sağlık ablacım
Maşaallah ablam sanaÇok sağol nevoşum 6 kiloda kapya biber vardı yarısı közledim yarısıda doğrandı.
1 kilo börülceyide kavurdum çok hamaratım bugün nalları diktim resmen yemek varmı desen pilav var sadece evde
Sağol nevoşum çok yoruldum sırtlarım feci gene telefondan atabilirsem foto atayım.Maşaallah ablam sana
Hadi insallah20 kilo domatesi hallettim sonunda ters dönüp beklemeye geçtiler kendileri yarın sabaha kadar istirahat etsinler dinlensinler azcık..Umarım fre vermem kapaklardan ..
Yarın sabah 11 de randevum var gerçi bir aksilik olmazsa gelirim buraya.