- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Minnosprenses nasilsin canim hazirliklar nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyimde biraznezleyim minnoşum tatilde şifayı kaptım geneNasılsın ablacım
Cum nikahım var canım eşyalsrı alfık beyaz eşya mobilya perde tamam hslımız kaldıMinnosprenses nasilsin canim hazirliklar nasil gidiyor
Geçmiş olsun canım ablam dikkat etİyiyimde biraznezleyim minnoşum tatilde şifayı kaptım gene
Masallah canim Allah tamamina erdirsin inşAllahCum nikahım var canım eşyalsrı alfık beyaz eşya mobilya perde tamam hslımız kaldı
Hayırlı uğurlu olsun minnoşum,gelinlik hazırmı buldunmuCum nikahım var canım eşyalsrı alfık beyaz eşya mobilya perde tamam hslımız kaldı
Çok sağol canısı ilaçlarım var onu kullanıyorum.Geçmiş olsun canım ablam dikkat et
Kesin olurOlur demi
Hadi inşallahKesin olur
H
Hadi inşallah
Amin canım benim çok pahalıyfı herşey kredi kartındsn hallettik çoğunuMasallah canim Allah tamamina erdirsin inşAllah
Gelinlik 2 mağazaya baktım 3 model aklımda bakalım biri olcakHayırlı uğurlu olsun minnoşum,gelinlik hazırmı buldunmu
Çok sağol canısı ilaçlarım var onu kullanıyorum.
Hangisinde rahat edeceksen içine sindiyse onda karar verbence.Amin canım benim çok pahalıyfı herşey kredi kartındsn hallettik çoğunu
Gelinlik 2 mağazaya baktım 3 model aklımda bakalım biri olcak
Gelinlik alacak mısın?Amin canım benim çok pahalıyfı herşey kredi kartındsn hallettik çoğunu
Öyle yapacağım ablaHangisinde rahat edeceksen içine sindiyse onda karar verbence.
Kiralayacağım almayı düşünmüyorumGelinlik alacak mısın?
Akıllı kızÖyle yapacağım abla
Kiralayacağım almayı düşünmüyorum
Evim küçük aldıklarımı nere koyacağım diye düşünürken gleinliğe yer tok ama nikah elbisemi saklıcam ileride gelinim yada kızıma belki nasip olur giymek isterler anı olurAkıllı kız
Hayırlı olsun minnoş düğün mü var?Evim küçük aldıklarımı nere koyacağım diye düşünürken gleinliğe yer tok ama nikah elbisemi saklıcam ileride gelinim yada kızıma belki nasip olur giymek isterler anı olur
Hangisinde rahat edeceksen içine sindiyse onda karar verbence.Amin canım benim çok pahalıyfı herşey kredi kartındsn hallettik çoğunu
Kesinlikle kiralamak daha mantıklı zaten.Öyle yapacağım abla
Kiralayacağım almayı düşünmüyorum
Elbise her zaman giyilir ,gelinlik kenarda duracak,en güzeli bence inşallah nasip olur canımEvim küçük aldıklarımı nere koyacağım diye düşünürken gleinliğe yer tok ama nikah elbisemi saklıcam ileride gelinim yada kızıma belki nasip olur giymek isterler anı olur