- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.815
- 60
İlk tatilde şifayı kaptım zaten klma soğuk su filan,geçende aydına gittik düğün vardı oyna tepin dur terle su iç düzelemedim hala..Üşüttün mü ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tatilde şifayı kaptım zaten klma soğuk su filan,geçende aydına gittik düğün vardı oyna tepin dur terle su iç düzelemedim hala..Üşüttün mü ablam
Aynen gideyim bakalım ne olacak ..Hadi insallah
Afiyet olsun ablacim kolay gelsinÇayımı içiyorum ocaktada börülce pişiyor dolaba koyacağım pişince.
Domates alacam bugün bide konserve şeysi için.
İyiyim yasom sağol biraz öksürük ve burun akıntım var .
Hadi insallah birakirsinYarın hastaneye gidecem sigara bırakma merkezine bakalım ne olacak.
Sağol fülüzüm migrosta dün gördüm indirime girmiş alayım birazda yaparım hemen.Afiyet olsun ablacim kolay gelsin
Hadi insallah birakirsin
Ocakta yapamazsan fınina at abla pisince posete koy kapat ağzini soguyunca soy daha kolay soyuluyo at dolabaKapya biber aldım dolaba koymak için közleyecem nasıl yapayım onu fırında közleyip poşete atacam demi soğuyunca.
Fırında yapacam zaten közlemeyi,tamam dediğin gbi yağarım sağol.Ocakta yapamazsan fınina at abla pisince posete koy kapat ağzini soguyunca soy daha kolay soyuluyo at dolaba
Bence olurAynen gideyim bakalım ne olacak ..
Olur demiBence olur
Fırında yapacam zaten közlemeyi,tamam dediğin gbi yağarım sağol.
Birazda doğrayacam yemeklik olarak iyi oluyor oda.
Geçmişler olsun ablamİlk tatilde şifayı kaptım zaten klma soğuk su filan,geçende aydına gittik düğün vardı oyna tepin dur terle su iç düzelemedim hala..
Fırının ızgara bölümümü yaoksa normal pişirme olacak alt üst olarak
Çok sağol yasomGeçmişler olsun ablam
Ben fırın tepsisine koyuyorum abla bitane delik atiyorum bicakla patlama yapmasin diye 2tarafini esit pisiriyo benimkiFırının ızgara bölümümü yaoksa normal pişirme olacak alt üst olarak
Çok sağol yasom
Alt üst pişirme yapacam o zaman demi.Ben fırın tepsisine koyuyorum abla bitane delik atiyorum bicakla patlama yapmasin diye 2tarafini esit pisiriyo benimki
Evet abla öyle yapAlt üst pişirme yapacam o zaman demi.
Nettende baktım şimdi 250 derecede ızgara bölümü diyorEvet abla öyle yap
Öyle yap abla sende ozamanNettende baktım şimdi 250 derecede ızgara bölümü diyor
Her iki türlüde yapılıyormuş ilk defa yapacam dolap içinde.Öyle yap abla sende ozaman
Nasılsın ablacımCümleten günaydınlar dünya güzellerim