çay molasina hoşgeldiniz..

laa vıcdansızlarr cnm cekıyo koyman şöle seylerıı yapasım gelıyoo ama ısten eve gıdınce pestılım cıkıyoo akşam yemeğı yaptım daha yarına ne yapcam on hazrlık yapcem yngem anasına gttı tum ısler bana kaldı gene abıme yemek yapcemm

aaaa böcüğüm kıyamam ben sana al bunu eve götür yemek yapma bidaha:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

cokacimcoookcokacimcoook

hanımlar bu kadar yiyecek içecekten sonra akşam hafif yiyelim salataya ne dersiniz

barçman...evlı bekar fark etmez hepımız aş erecegız...tobe tobe
yapmayın arkadaşlar yapmayın...yerım ben bu tatlıları....olmusum aclıktan yahu...

nayır nolamaz..onlar...senağlama.benımdı...onları kımse alamaz...yasakkelimeban tatlısız nasıl yasarım..kaydirigubbakcemile3

böcüğüm sana menü işte

yanınada bir salata

üstünede bir bardak çay

al sana menü afiyet olsun

nayır nolamaz..onlar...senağlama.benımdı...onları kımse alamaz...yasakkelimeban tatlısız nasıl yasarım..kaydirigubbakcemile3
Anca yiyebildim onca şeyi:roflol:

kızlar tam cay saatı...herkese benden tavsan kanı cayyyyyyyyy.......:içelim::hooray:

Çayımıda içtim artık uyku vaktiii
Şaka maka ben bu sayfaya girdikçe gidip gelip,yiyiyorum.sırnaşık şey
İyi geceler güzelleerr:a015:

anka06......senın menu benım kavaltı masasına donmuş....xxxxxxlllllllll boyu...
ama bende azıcık ucundan alsam dıyodum bılmem sen nedersın....:uhm:
allahım bende herkesın menusunden otlanır oldum....azıcık ondan azıcık bundan derken ölçüyü kaçırdımı ne.....-tatlicadiarzu-
evet uyku vaktı herkese hayırlı geceler..mirmirmirmir..ruyada sevdıgınızımı gorursunuz yoksam...bu yıyeceklerımı bılemem..kaydirigubbakcemile3.baklava gıbı tatlı ruyalar...kısssslaaaaarrrrrrrrŞeniz:lepi:yerimseniben

ank06 sende okadar büyük koymuşsun yemiş kadar olduk yani adeta yaşadık olayı:))))))
neyse herkeşşler çıkmış iyi geceler..........

kıslarrr günayddınn:sm_cool:
kalktım erkenden kahvaltıyı hazırladım

yanınada bir bardak çayyykaydirigubbakcemile2

afiyet olssuunnnkaydirigubbakcemile5

ank06 ahh emeklerıne sağlık ama mıdem bulandı desem kızarmsın cnm cunku ben kkırmızı et yemem hayatta saol çayda sevmem benım menumu değışelım olur mu onu whıterose verek
gunaydınn laa senın nıckın acılısı turkcesı yanı beyaz gül mu desene bı yaa sordum sana daha ıoncede :uhm: yok yanı ıngılızceyı unutmus muyum merak etım

sb sbh ı olmaz belkı ama benım cnm cokk hamsı tava ıstıyo ama bulamıyom hamsı yaa
kz sız ınadınıza mı et yemeklerını bana verıyonuz hee

fırtınanın kızı oncelıkle topıgın hayırlı olsun bende cay borek ıstıyom kahvaltı yapmadım daha

pisboğazlılara bak :lepi:

ben yemekleri göremiyorum
çünkü benim işyerındeki pc resimleri Allah tan göstermiyor
yoksa sizin gibi şişecektim şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…