çay molasina hoşgeldiniz..

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
KIZLAR BAKIYORUM HERKES GEYİK YAPIYOR BOL MUHABBET..KONUŞMAKTAN BOĞAZINIZ KURUMADIMI...
BUDA BENDEN OLSUN ÇAYLARI DEMLEDİM..SİZLERİ BEKLERİM..
AMA TERCİH SİZİN .
HER TURLU İÇECECEGIMIZ ...MEVCUT..
KEK KOKULARI GELDİ GALIBA........
HADİ BUYRUN

teşekkür ederim cnm çok misafirperversin:)))

eeee başka kimse yokmuuuuuuuu?
gelin kızlar çay var kurabiye var:)))) hemide kilo aldırmıyooooo

ayyy topiğe erken geldim erken çıkıyom. çayları içtim kurabiyeleri yedim. yedi kaçtı olcak şimdi:) neyse ama hergün burdayım artık şimdi uykum geldi. herkese iyi geceler.

karpuzda yersem şişerim ayol:)
neyse hadi öpüldünüz ben kaçtım.mirmirmirmira.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

topicin hayirli olsun canima.s.

bu arada ben cayimi ictimde geldim bugun cok canim cekti valla bir demlik cay ictim ama tatlilardan alsam fena olmaz..:)

ohhhh ohhhhh tamda karnım açıkmıştı yaaaaa cokacimcoook
şöyle demli bir çayda bütün günün yorgunluğunu alır ohhhhh

cayınan ne guzel gıder bacılar bu pastalar borekler.....oh oh elınıze saglık....uşumuştum ıcım ısındı....cokacimcoook

kızlar bende geldim.bende bişey getireyim dedim.afiyet olsun.duygu çıkmazım seninde çiğ köfte harika gözüküyor.ellerine sağlık...

cayınan ne guzel gıder bacılar bu pastalar borekler.....oh oh elınıze saglık....uşumuştum ıcım ısındı....cokacimcoook

Bi çay içerim diye girdim ama bunlara dayanmak ne mümkün.cokacimcoookAnlaşılan bu göbektem kurtulmak yok banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hanimlar daha kahvati yapmadim arnim da aç ne önerirsiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…