çay molasina hoşgeldiniz..

gunaydın gunaydın gunaydın...kızlarrrr...ooooooooo kavaltılar yıne coşmuşunuz...afıyet olsun....dun fazla kactı...sadece cay alıyım hu hu.... kımse yokmu....

2517327382_6eeb683955.jpg
[/IMG]

canım ya sende cay ıcmen ....et yememn ...na yen yavrucuk.....pekı hamsımı....buyur canım hemde tavada...afıyet olsun

ha bu superdı ıste ıkıgundr erken kalkıp kahvaltı edemıyom hastaydım ıns yarın kalkarım akşam yemek ye yenı yemk hazrla anca evı toplamadım sabh dunde saolsun annem pekmez yollamıs ıctım bı guzel komposto melemenlıkler hazr fasulyemıde koyden getrdım taze taze bahceden derın dondurucuya attım ohh hersey ok

ugur böcegim bende hıımmmmmmmmmm senden ne ıstesem..... acep.....fasulyemı,pekmezmı,kompostomu artık bılemıyecegım....
bende soylemesı....hem dondurucuda ne ısı varkı....ayıp kız...ınsan paylasır dımı ama..

afıyet olsunn keske böle resımlerde baktımız gıbı baksak yesek doysakk sımdık ıyıce acıktım kız bıda gosterme bısey bıde aşçımız ısı bıraktı yenısının yemeklerını beğnemıyom yıyemıyom allahtan sadece 1 hafta kalcak sonra kım gelcek acaba

ank06 ahh emeklerıne sağlık ama mıdem bulandı desem kızarmsın cnm cunku ben kkırmızı et yemem hayatta saol çayda sevmem benım menumu değışelım olur mu onu whıterose verek
gunaydınn laa senın nıckın acılısı turkcesı yanı beyaz gül mu desene bı yaa sordum sana daha ıoncede :uhm: yok yanı ıngılızceyı unutmus muyum merak etım
evet canım açılışı beyaz gül.:1rolleyes:
unutmamışsın ingilizceyikaydirigubbakcemile5

Tünaydın kzlaarr,döktürmüşsünüz geneŞeniz
Hangi birinden yesem şaşırdım :1shok:
Hep yiyeceğine birazda yap desenize:roflol:
Yemekten fırsat bulamıyorumkikaydirigubbakcemile5
Nereye girsem,yiyecekler:dance:kaydirigubbakcemile2

çaylar hazırmı bayanlar bende çıtır çıtır talaş böreği getirdim şöyle tavşan kanı çayla iyi gider diye düşündüm
ojhhgggbgbbjq1.png

Böcüğüm ya hamsi tava buldum senin için ama resim kopyalanmıyor izin vermiyor site

canım anka06 yok..... ben böcügüme hamsi tavasını yaptım yedıde sanırım....fazlası zarar
şimdi enerji patlaması yaşıyacak...

hansi koydum tavaya başladı zıplamaya....

aynı böcügümde boyle olucak....sen en ıyısı 2 bardak cay koyda ıcek bacım be...tam zamanı iştede yorulduk yorgunlugumuz gecsın....sıcacık

canım anka06 yok..... ben böcügüme hamsi tavasını yaptım yedıde sanırım....fazlası zarar
şimdi enerji patlaması yaşıyacak...

hansi koydum tavaya başladı zıplamaya....

aynı böcügümde boyle olucak....sen en ıyısı 2 bardak cay koyda ıcek bacım be...tam zamanı iştede yorulduk yorgunlugumuz gecsın....sıcacık

al bacım çaylar hazır
höpür höpür içek gayri

492658537e348e802a4hc4.jpg

img6775.htm

En sonunda bende yaptıımm.hihoyyythihoyyytAma çok uğraştım kızlar sizin için.kaydirigubbakcemile3Yemeğin üstüne iyi gider di mi? :kahve::1hug:

X