- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
gunaydın gunaydın gunaydın...kızlarrrr...ooooooooo kavaltılar yıne coşmuşunuz...afıyet olsun....dun fazla kactı...sadece cay alıyım hu hu.... kımse yokmu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım açılışı beyaz gül.:1rolleyes:ank06 ahh emeklerıne sağlık ama mıdem bulandı desem kızarmsın cnm cunku ben kkırmızı et yemem hayatta saol çayda sevmem benım menumu değışelım olur mu onu whıterose verek
gunaydınn laa senın nıckın acılısı turkcesı yanı beyaz gül mu desene bı yaa sordum sana daha ıoncede :uhm: yok yanı ıngılızceyı unutmus muyum merak etım
buda yaş pasta sevenlere....el cagızlarımla yaptım....desemde ınanmayın.....:::))))))))
Böcüğüm ya hamsi tava buldum senin için ama resim kopyalanmıyor izin vermiyor site
canım anka06 yok..... ben böcügüme hamsi tavasını yaptım yedıde sanırım....fazlası zarar
şimdi enerji patlaması yaşıyacak...
hansi koydum tavaya başladı zıplamaya....
aynı böcügümde boyle olucak....sen en ıyısı 2 bardak cay koyda ıcek bacım be...tam zamanı iştede yorulduk yorgunlugumuz gecsın....sıcacık