- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
bayanlar selamm...ben de sizlere irmik helvası ikram ediyim walla dumanı üstünde tütüyoooooo...
eşimle çayın yanında afiyetle yices şimdii..
bende geldım ama ben cay hıc ıcmem o yuzden sabhları portakal suyu yada vısne suyu alam kaydirigubbakcemile2
amanen bugun tatılın son gunu :çok üzgünüm: btmese hıc yaa neyse ıst muthıs bı yağmur yağıyoo ve ben asık oluyommm galıbaa :asigim:
afiyet olsun çayla gzel gider
afiyet olsun teşekkür ederiz canım
o kadar geyik sohbeti bölümü var, hiç birine girmedim...tesadüfen bir tıklayım dedim burayı....ama sanırım doğru yere gelmişim:içelim: ben de arada buraya takılayım bari.....ama çok lezzetli şeyler koymayın, zaten kilo sorunum var, canım çekmesin...hele de aramızda hamile bayan varsa buraya girmesini tavsiye etmem..ayrıca bir ricam olacak, koyduğunuz yiyecekleri kargoya verip tüm topicteki bayanlara göndermenizi istiyorum, banane istiyorum :roflol:
Ben geldiiiimm,karnımı doyurdumama bi çaya hayır demem.Asıl favorim kahvekaydirigubbakcemile5 ama onu içtim,tok karna bi çay içilir ama di mi?hihoyyythihoyyyt
Benden de 1 bardak çay afiyet olsun
dağ çiçeğim byur canım benden olsn
bende bu tabakla geldim hamurişi istemeyenler için güzel bir seçenek olabilir diye düşündüm
of of of bu neeeecokacimcoookcokacimcoookkızlaaaarr gunaydın...ışe gıdecekler...okula gıdecekler...ev hanımları...kavaltınızı yapın enerjınızı toplayın..kavaltı benden caylar fırtınanınkızından...hadı buyrun afıyet olsun..canlar canımcıklar...
kızlar bende geldim.bende bişey getireyim dedim.afiyet olsun.duygu çıkmazım seninde çiğ köfte harika gözüküyor.ellerine sağlık...