- 3 Mart 2008
- 4.983
- 27
-
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
Bi çay içerim diye girdimama bunlara dayanmak ne mümkün.cokacimcoookAnlaşılan bu göbektem kurtulmak yok banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bende geldim.bende bişey getireyim dedim.afiyet olsun.duygu çıkmazım seninde çiğ köfte harika gözüküyor.ellerine sağlık...
canım tost yap yada krep bugun pazar ailecek güzel bir kahvaltı yapın...
çay yoksa burdan al canım..
çok demledım..
yada ailecek gelin ben yedım ama sizede hazırlarım
kıslarrr bende geldimmm
kıslarrr bende geldimmm
sapol canım.benimki tek şeker olsun:icecream:hoş geldin canım... ne istersın.. çayı iç canım..
kaç şeker istersin
ÇOK İYİ OLUR CANIM TEŞEKKÜR EDERİM BENİM TEMBELLER HALA UYUYOR BEN DE TATİL DİYE KALDIRMIYORUM KK DA GEZİYORUMa.s.:1hug:
sapol canım.benimki tek şeker olsun:icecream:
canım bende şekerli içiyodum ama inan çayın tadını şekersiz içince alabildim.ay ne güzel ya..bende tek şeker yada şekersiz içebilsem..
canım bunlar göbek yapmıyor...
umarım begenmişindir çayımı...
keyifle iç
canım bende şekerli içiyodum ama inan çayın tadını şekersiz içince alabildim.
yavaş yavaş sende alıştır kendini.teker teker azalt.
hemde sağlık açısındankaydirigubbakcemile5
Ah canım,dayanmak ne mümkün zaten:dance:
Ben artık canım bi çay istedimi burdayım.Şeniz
hoşgeldin böcüğümmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5bende geldım ama ben cay hıc ıcmem o yuzden sabhları portakal suyu yada vısne suyu alam kaydirigubbakcemile2
amanen bugun tatılın son gunu :çok üzgünüm: btmese hıc yaa neyse ıst muthıs bı yağmur yağıyoo ve ben asık oluyommm galıbaa :asigim:
hoşgeldin böcüğümmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
kime aşık oluyon kısss.anlatta bilelimmm:icecream:
:Saruboceq:
yakupaa asık oldum carıs forumdan tanısık cok yenı bı ask bu yaa hayrlısı olsunnn ıns hersey guzel olur sözlumden ayrıldım ıcın yenı karamsarlıklarımm var ıns o bana herseyın en guzelını yasatr suan öle yapıyo allahım bozmasın :Saruboceq:
canım hayırlısı olsun.inşallah seni üzmicek biridir:Saruboceq::Saruboceq:
çok mutlu olursunuz inşallahhŞeniz