çay molasina hoşgeldiniz..

yavrum sizin o gelini bana yolla bir yolayım onu :mymeka:
bak sen evlencen sana iyi bakılması lazım
biz sana bakarız burada merak etme tatlım Şeniz

seeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll
kestaneler harikaaaaaaaaaaaaa

kızlar naptınız siz böyle..ben çay molası diye okudum geldim..burda envaye çeşit servis var..ne dilersen kapa gözünü önünde...:):jeyyar:cokacimcoook

ne dilesem ne dilesem....CADIARZU
.şu antep fıstıklı baklava oluyo ya sırf ondan bide yanına dondurma..cokacimcoook
.gelirmi acaba fisfisfis:)

bende dondrma ısıtyommm antep fıstığı ıstıyommm bugun ac kaldım zatı kızartamaya talıp ıste yemek yok evde gelın yapmas neysekı yarınn anam gelıoo
ank06 saol tatlum benımm ya sızde olmasanız ne patron derdı ne ev derdı cekılır

ula hatunlar günaydın da...

hadi kalkın güzel bi pazar kahvaltısına.
benden :)

çaylarda geldi :))

meyve suyu ve süt isteyenler :)

ohh gene hazr bı sofraya oturmak varmışş saol sel nan bu saate nıye uyandın bee kargalar kahvaltısını etmedenkaydirigubbakcemile3
benımde annecım babacım geldı hıc uymadım cok uykumm var uycam sonra allahım annemın babamın acısını gostermesın bana abımler ablamlar vardı ama anne baba başka bısey yaa sositososito

böcüküm çok sevindim senin adına. güzel zaman geçir ailenle. bugünde benim annemin ölümünün 16. senesi. 16 sene bitti dile kolay

böcüküm çok sevindim senin adına. güzel zaman geçir ailenle. bugünde benim annemin ölümünün 16. senesi. 16 sene bitti dile kolay

:1shok: annen kac yasında vefat ettı cnm cok genc goruyom senıde ayy sımdık cok uzuldumm rabbım mekanınnı cennet etsın ıns naısl uuzldum yaa kıyamam sana ben 3 ay gormedım annemı öldum 3ay oncede sadece 1 hafta gorebıldım RABBIM snden cok sevmıs annenı yanına almıs :Saruboceq: kıyamam yaa :teselli:

ula hatunlar günaydın da...

hadi kalkın güzel bi pazar kahvaltısına.
benden :)

çaylarda geldi :))

meyve suyu ve süt isteyenler :)

canım selım...ellerıne saglık...cok guzel gorunuyorlar....oh bakması bılem guzel..
bu arada basın saolsun...allah mekanını cennet yerını urla doldursun canım...

sel ellerine sağlık kahvaltı harika
uğur böcüğüm gözün aydın canım ama annene çokta naz yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…