çay molasina hoşgeldiniz..

ula hatunlar günaydın da...

hadi kalkın güzel bi pazar kahvaltısına.
benden :)

halenze_pazar_kahvaltisi_tun2.JPG

2749568317_5d909a655e.jpg

çaylarda geldi :))

cay_tee.JPG

meyve suyu ve süt isteyenler :)

0878MeyveSuyu01.jpg

sut3.jpg

canım çok güzel bir sofra ellerine sağlık
başın sağolsun mekanı cennet olsun anneciğinin

:Saruboceq:
böcüküm çok sevindim senin adına. güzel zaman geçir ailenle. bugünde benim annemin ölümünün 16. senesi. 16 sene bitti dile kolay :KK43:

Canım ya,kaç yaşında kaybetin anneni.:1hug:Okurum ben bu gün,iyiki söyledin.İstersen adınıda ver.Akşam namazında okurum hem.a.s.:nazar:

bende bende edim balık yapıyor bana birazdan yiyeceğim inşallahhihoyyythihoyyyt

Afiyet olsun canımkaydirigubbakcemile5,darısı başıma,bizimki kendin pişir kendin ye:roflol:

Balık yedik canım tatlı istiyor ve evde yok pratik bi tatlı yapmaya mutfaga giriyorum şimdi :)

Canım,benimde canım müthiş tatlı istiyo,:sm_cool:bendede bi şey yok:çok üzgünüm:,nasıl bi şey yapıyosun pratik:sm_confused:

canım walla evde tahin helvası var onunla yapılan pratik bi tatlı biliyorum top top yuvarlayıp hindistan cevizine bulanıodu tarifini bulamadım çokta canım istedi arıyorum simdi bulamazsam vay halime :)

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

X