çay molasina hoşgeldiniz..

ng3.gif

aşçımız değiştı moral0 2 haftada 2 kılo vermışım işyerındekı aşçı cok kotu yapıyo bıde erkek ıykkkkkk napcam bılmem yarın annecım babacım gelıyoo annem bu ne hal dıycek kesın

bana menu hazrlan bakem
çorba tavuk şiş çiğkofte cobn salata ayran ve arkdasına tatlı yeeter

dışardan yiyemiyosun illaki işyerindemi yemek zorundasın. üzüldüm şimdi yaaaaa. annende geliyo şidi iyi bakar sana güzel yemekler yapar eve gidince yersin ancak. aha ben sana menünü hazırladım .
mercimek-corba.jpg

tavuk%20sis.JPG

coban-salata.jpg

ayran.jpg

afiyet olsun cnm...

haaa tatlıyı unutmuşum onuda bi zahmet kendin al:)))))

saol yawrıı
evde gelın ıyı yemek yapmas işte ole valla kendm yapıyom bzende yapamam ac yatarım 50 kıloydum 45 oldm suan 43 off off hemen acıl almam lazım
ben her yemeğı yıyemıyom bıde karadenıslı yengem damak tatlarımız aynı deıl ama napcan

saol yawrıı
evde gelın ıyı yemek yapmas işte ole valla kendm yapıyom bzende yapamam ac yatarım 50 kıloydum 45 oldm suan 43 off off hemen acıl almam lazım
ben her yemeğı yıyemıyom bıde karadenıslı yengem damak tatlarımız aynı deıl ama napcan

bide şu var bende annemin yemeklerine alışmışım başkasının yemeği bana yavan geliyo. alışkanlık ve damak tadı olayı işte. sende bayağı kilo vermişsin bacım yaaaa. inşalah aşçınızda değişir. sende normal kilona dönersin.

ayyy kestane şekerleri nefis görünüyo bende çoooooook severim canım çekti şimdi valla. trabzonda ne arar kestane şekeri:)))) ancak burdan bakar yerim işte:)

ahh ahh cnm bennım 152 boyum oyuzden 45 kılo DR göre normal yanı 36 beden gıyınıyom ama 50 kılo ıken daha mutluydum sımdık erkek arkadaısmda kımse duymasın 50 kılo olmamı ıstıyo ıns alırm

kestane sekerı mı bayılıyom galıbaa

X