çay molasina hoşgeldiniz..

dag cicegi kacmak yok...5 cayında burdayız...neler hazırlıyacaksın bıze...
el cagızlarınla...yapta yıyek kızzz..acıktım ınan...

ben 5 çayına geldim
ama atıştırdımda geldim oyüzden canım bişey istemiyo
siz bana bi çay doldurun bakalım
nerde bu ev sahibesi hıı

canım gel ıcelım sıcacık dag cıcegı kacmış...kımseden hayır yok....smhsmh...kendımız doldurup kendımız ıcek

acıkan varsa yesın kısslar..caylarınız hemen gelıcek..ugurum böcügüm gelmiş ne yapıyosun...
valla net sınırlarını zorluyor..delı oldum ya..işkenceyıde gectı artık

durun kizlar benide bekleyin ...

kizlar sormayin basima geleni .... kizima bir tane yatak siparis etmistik oda bugün gelmis, esim yerlestirmis yerlestirmesinede, amma ve lakin, tüm dolaplarin icindekileri bosaltmis, dolaplari ileri geri ceke bilmek icin, anliycaniz en za üc tane dolu dolu dolaplar vardi, yandim ben bu aksam, su an isteyim, isten sonra o daginik evi toplamam lazim, amaaaan simdiden daraldim valla ... düsündükce ....

neyse cay molasina buraya gelirim bari, hic olmassa siz varsiniz .kaydirigubbakcemile5.

ohh oh arkadaşlar sağolun
uyku bastırdı beni yahu
çay iyi gelecek sanalda olsa
ıspanaklı börek yapacam
size söz verdim diye bi bakam dedim
ama kim yapacak şimdi :jeyyar:

ohh oh arkadaşlar sağolun
uyku bastırdı beni yahu
çay iyi gelecek sanalda olsa
ıspanaklı börek yapacam
size söz verdim diye bi bakam dedim
ama kim yapacak şimdi :jeyyar:

ya hic sorma, benide uyku bastirdi, ama nerdeeeeee ben kim uyumak kim ...

hic kusura bakma canim benden de börek mörek yok bugün, yoksa her daim yapardim bilirsin, ama bu gün isim cok şakkıdı

yavvvvvv bu site beni deli ediyor, uyusukmu uyusuk gamyoncuiremsu

Bendende hayirli sabahlar arkadaslar, umarim iyisinizdir hihoyyyt

Bende dün kizimin odasini topladim, güzel oldu arkadaslar, kizim cok sevindi hihoyyytkaydirigubbakcemile2
[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…