çay molasina hoşgeldiniz..

kızlar kimse kahvaltı hazırlamamışmı bu sabah neyse durun ben hazırlayayım...

masa3.jpg

buyrun bi tanelerim......

duygu sende olmasan ac kalcaktım ha
bugun gene geldım nan gelmk ıstemıyom ama sıze dayanamıyom yeemklerı gorunce onlarda bı ayrı dayanamıyom bıde gece 12 yıyom yatıyom dusunun kac saat ac kalıyom ayy az kaldı allahın ıznıyle bı btseydı 8 kaldı

afıyet olsun..bal seker olsun allah orucunu kabul etsın...ıftarlık bılem hazırladım sana canımcıgım..
böcügüm....
aslındabırazda canım sıkkın ınan moral olsun dyıye gırıyorum kısss ...

ayy bacım nıye nan anlat hele
saol cnm benım yaa yemıs kadr oldum zaten aksam bana gorucu geldı heyecandan bsey yıyemedım

saol cnm benım yaa yemıs kadr oldum zaten aksam bana gorucu geldı heyecandan bsey yıyemedım

kuzenım..teyze kızı rahatsızdı...rahım kanseri...sımdı mesaj attım nasılsın dıye...oda cevap yazmış..kemotrapıden cıktım.... cok yorgun bıtkınım dıyor...uzuldum ...ya...

senınkıde heyacan verıcı bır durum ugurum....
sevdıgın bırıyse ve ıstıyorsan hayırlısı olsun...
allah mutlu etsın ....

kuzenım..teyze kızı rahatsızdı...rahım kanseri...sımdı mesaj attım nasılsın dıye...oda cevap yazmış..kemotrapıden cıktım.... cok yorgun bıtkınım dıyor...uzuldum ...ya...

allah mutlu etsın ....

canım geçmiş olsun.Rabbim Şafi sıfatının hürmetine herkese şifa versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy cok uzuldum yaa bende onlar ılgılı haber okumustum ozellıkle bızm meme kanserıne ve bu kanselere karsı dıkatlı olmamıs ve kontrol yaptrmamız gerek bende yaptrcam yaa erken teshıs cok faydalı allah sıfa versın cnm yaa
yok gorucu usulu daha tanıscaz yenı yanı

canım hayırlısı olsun..senın ıcın neyse guzel olan o olsun...
aslında hıc keyfım yok be böcügüm burda bıraz moral topluyorum...
ınan kapatsam bılgısayarı aklımdan cıkmayıp uzulup durcam boyle yazışmak rahatlatıyor...
ıyı gelıyor saolun canımmcıklar

allah mutlu etsın ....

Kuzenin adina gecmis olsun dileklerimi sunuyorum ...

Benimde son zamanlarda biraz adet ile sorunlarim var, doktordan randevu aldim, bende korkuyorum herhangi bir sey cikar diye :1no2:...

allah mutlu etsın ....

geçmiş olsun canım
inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Hadi hayırlısı,neler olmuş neler,hiç haberim yok vallaŞeniz

Canıımm,çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur:Saruboceq:

geçmiş olsun canım
inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Canım,sen nasılsın,ağrıların geçmiştir umarım.Bol,bol dinlen.Şeniz
Benim kilo işine gelincekaydirigubbakcemile3 ben kilo vermek istemiyorum.Tam tersine 2 kilo daha almak istiyorum.Fakat derdim göbişim.:roflol: Aldıkça ordan gidiyor.Hem kilo alayım,hem ondan kurtulayım istiyorumkaydirigubbakcemile2 Ama biraz zor galiba.:çok üzgünüm:

Arkadaşım zayıfsın sende ama kiloda alma bence çok iyi gözüküyorsun.
Göbeği ne yaparsak yapalım kesinlikle kalıyor bendede var .
Bende önceden çok zayıftım,şuanda daha iyiyim 52 kilo geliyorum.
Kilo verince tansiyonum çok düşüyor bu sefer .
Ağrılarımbiraz daha var ilaç alıyorum canım şu anda daha iyi ama
Sadece bilek kısımları acıyor.
Çorba için tşk ederim çok iyi gedi vallaha cokacimcoook
Sende olasan kimse bakmayacak bana Şeniz

Canım,ben 45 kiloydum.:çok üzgünüm:Çok şükür 9 kiloyu aldım,1 kilom kaldı.Ama Türk hanımlarının malum sorunu göbiş iştekaydirigubbakcemile2.Dediğin gibi şimdi kilom çok iyi,çok şükür.:Saruboceq::nazar:Sanada afiyet olsun canım,yarasın inşallah.Şeniz a.s.

X