çay molasina hoşgeldiniz..

kayisi.jpg
malatyamdan kayısı ve kayısı tatlısı kızlar buyrun...

kayisi1.gif

meyve_0012-full.jpg

yemekten sonra meyve güzel gider...

ohhhhhhhhh hanımlar ne ala yemekler içecekler hepsi de nefis ellerinize sağlık

Kızlar ellerinize sağlıkŞeniz
Yemiş,içmişsiniz ben kaçırdım bu gün:kahve:
Ama Ankara buluşmasındaydım,çok güzeldi:dance::dance:
Artık bende meyvalardan alırım birazcokacimcoook
Vitamin deryası valla:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

valla bu net ömrümü cürüttü...bır kac saattır ugrasıyorum net gıdıyor...kk baglanmıyor...
kk baglansa agır calısıyor...of oooooofff sakınlemel ıcın attım buraya kendımı..
artık caymı ıyı gelır kahvemı bılemıyecegım...

ooooooooo bi uğrayayım dedim millet yatmış. uyuyun uyuyun biliyosunuz karpuz yata yata:jeyyar:
neyse bende uyusam iyi olur saat almış başını gidiomirmirmirmir

goodmorningcritterwithcqk5.jpg

herkese günaydınn.kaydirigubbakcemile2
bugün sabah benim için kötü başladı.
karın ağrısıyla başladım güne.kafamçokkarıştı
fena üşütmüşüm sanırım dün o kadar gezince.
sizler nasılsınız.sabah çayları dağıtıldımışakkıdı

gunaydın kzlarr dıkkat et kendıne bacı ortalk hastalıktan gecılmıyoo sbhta haber okudum off moral 0 oldu :1no2: dunyada 8kadından 1ınde meme kanserı oluyomus ve rahım ağzı kanserı yaygınlasmıs yanı kanserler yaygın oluyomus artık zaten dnya son kullanma tarıhıne az kaldı bende hemen kontrole gtcem erken teshıs onemlı yerimseniben
bu arada ben orucum nan buraya uğrasm mı uğramasam mı kararsızım haa 10 gun borcum vardıda bugun basladım allahın ıznıylee

gunaydın kzlarr dıkkat et kendıne bacı ortalk hastalıktan gecılmıyoo sbhta haber okudum off moral 0 oldu :1no2: dunyada 8kadından 1ınde meme kanserı oluyomus ve rahım ağzı kanserı yaygınlasmıs yanı kanserler yaygın oluyomus artık zaten dnya son kullanma tarıhıne az kaldı bende hemen kontrole gtcem erken teshıs onemlı yerimseniben
bu arada ben orucum nan buraya uğrasm mı uğramasam mı kararsızım haa 10 gun borcum vardıda bugun basladım allahın ıznıylee

evet canım kesinlikle dikkat etmek gerekiyo bu kanser illetine.:1ninca:
Allah kabul etsin canım.benimde 9 gün var bakalım nasıl tutcam-tatlicadiarzu-

evet canım kesinlikle dikkat etmek gerekiyo bu kanser illetine.:1ninca:
Allah kabul etsin canım.benimde 9 gün var bakalım nasıl tutcam-tatlicadiarzu-

keske gecen hafta tutsaydımm cunku aşçımız gecen hafta yoktu baskası yaptı hıc beğenmedım yemklerı pekte bısey yemedımm neys sağlık olsun hasta olana kadr tutcam 10 gun az deılkı :1rolleyes:
sonrasında ıse sısmanlamak ıcın durmadan yıycem yaww ben neden sısmanlamıyom yaa 3 4 kılo alsam kafı ama olmuyoo yaa sınırlenıyom oysa bı otursta kesın bı ekmek yıyom :çok üzgünüm:

5 çayına gelicem bekleyin beni
yalnız yanına atıştırmalıkta isterim haa ona göre

zeytinyaglibamya2kh1.png

Canlarim öglen molasi verin bakiiimmm, size öglen yemegi getirdim gelirken, sizlere afiyet seker olsun ....cokacimcoook

Umarim begenirsiniz kaydirigubbakcemile3, begenmeyen sesini cikarmasin :mymeka:kaydirigubbakcemile3

kızzz ankara napıyon heytttttt be nasıl ıyıleşmış ank06
inşallah canım bır an öncee geçer aramıza daha keyıflı katılırsın canım benımm.
kız bu arada ben son gönderdıgın mesajı okuyamadım..
2 sefer tıklattım bu sefer data çıktı tekrar döndüm ama mesaj yoktu yada varsa nasıl bulunı onuda bılmeyom...
optum senı şeker

X