çay molasina hoşgeldiniz..

Kizlar yüzsüzlük yaptim galiba, hep hazir yemeye geldim, neyse cappucinolarda benden olsun, sizlere afiyet seker olsun ... cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

oh oh herkes birşeyler getirmiş bende bugün ıspanaklı kol böreğiyle geldim bu arada sayfayı ne yapmışsınız böyle loo başım döndü

Barcman abla el insaf yani, bu böreklerin hali ne?:1shok:

Yok anam yok, iyiki hamile mamile deyili, yoksa kesin düsük yapardim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt-tatlicadiarzu-

oh oh herkes birşeyler getirmiş bende bugün ıspanaklı kol böreğiyle geldim bu arada sayfayı ne yapmışsınız böyle loo başım döndü

Ben buldum, Barcman ablanin nicki bundan sonra: Börekman olsun kaydirigubbakcemile3sositososito

Nasil begendinmi ablam yeni nickini?kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese ıyı aksamlar...ben geldım herkes gıtmış..acaba ank06 amalıyatı ne oldu..böcügün işte sorunu ne oldu...dag çiçeğim....yazın bır harıka olmuş...fırtınanın kızı kayıptı gelmiş ama...gorunmuyor...
hadı gelın aksam cayı na yahu....dıger kızlar hiç yok...yanlız caymı ıcılır yaaaaaww...

kızlar herkese iyi akşamlarsositososito
döktürmüşsünüz yineecokacimcoook
barçman abla börek nefis görünüyooo:icecream:

barçman harıkasın valla ıyı geldı..kahve oh dınlendımde...dişcide baya gerılmiştım...sınırlerım yatıştı...emegıne saglık canım

barçman makinelerden bişey yiyp içmemek gerekirmiş başımıza ne geleceği belli olmaz

BEYPAZARI KURUSU ÇAYLA İYİ GİDER BUYRUN ARKADAŞLAR AFİYET OLSUN

oh oh maşallah be yokken kahveler tatlılar döktürmüş habnımlar yine. ey kurban olduğum şu Türk kadınları kadar becerikli bi millet daha varmı yaaaa.

şiştttttt ceylanlarım naparsınız yaaaaaa
hepiniz yattınız uyudunuz tabii
yedınız guzel guzel boreklerı oh vallla afıyet olsun..
evlı olanlar sarıldılar yattılar kocalarına
bız bekar tmyle vakıt gecırıyoz...dolaşıyoz oyle işte..
uyku tutmadı ya.....
netede sınır oldum zaten..
yarını düşünüyom...
kızlar sızlerı çok sevıyorummmmmmmmm

ya kızlar ben pazar gunu pasta borek yapcam ,bunlardan yapmayı düşünüyorum...
inş yapabılırım

valla biz fırtınanınkızıyla takılıyoz hemde eğlenioz çok şey kaçırdınız:))) bakalım yarın gece ne tür bi başlık açacak bu erkek milleti burda:)))) hem derler yok karılar vıdı vıdı yapıolar hemde kadınları bırakmazlar kendi hallerine.

misafirmi var kııııız??? gelemmi yardıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…