- 19 Haziran 2008
- 314
- 0
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
Çay varmış burada valla hiç dayanamam çaya ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay varmış burada valla hiç dayanamam çaya ben.
valla biz fırtınanınkızıyla takılıyoz hemde eğlenioz çok şey kaçırdınız:))) bakalım yarın gece ne tür bi başlık açacak bu erkek milleti burda:)))) hem derler yok karılar vıdı vıdı yapıolar hemde kadınları bırakmazlar kendi hallerine.
misafirmi var kııııız??? gelemmi yardıma:)
gel bacım gel..
pasta borek yaparız..
yardım edersınız...
valla uyuyanlara soyluyommm
çok şey kaçırdınız
çok komık şeyler oldu
kk da
tmy hemen kurtardı kk yı kötü sapıklardan
Hayırdır kızlar,ne sapıkları?:sm_confused::uhm::uhm:
Ses verün banaaa,:sm_cool:sapıklar nerde,oklavamı alıp geleyimklava:klava: Şaka bi yana,sen Konya diyosun,bende Trabzonu,özelliklede Sümela manastırını görmeden ölürsem gözüm açık gider.a.sKıslar tam yatacaktım,nerden bi çay içeyim dedim girdim,:1rolleyes:sapıklara takıldım.kaydirigubbakcemile3senin nickin bana karadenizi hatırlatıyo hep aklımda karadenizliymişsin gibi kaldı. senide bizim tarafa çekmeye çalışıom çaktırma:))))) şaka biyanada şu Türkiye'de görmek istediğim bi yer varsa orasıda konyadır vallahi. annemde bende çok merak edioz ilerde inşallah gezmeye gelicez.
işte o geldiğim zaman yardım ederim sana pasta börek işinde:)))) heheh:)
evet sapıklara ölüüüüüüüüüüüüüm.................
neysem benimde uykum geldi gideyim soğuk yatağımada uyuyayım yalnız başıma. (2yıl daha yalnız uyuyacam hehehe:))öpüyorum hepinizi hayırlı geceler.
canım benım hoşgeldın
bırısı yenı nıck almış taze üye daha
hayata dair ve ilişkilere ne yazmış biliyormusun..
tanga gıyıpte laf atılan oldumu dıye
bırde ayak fetıshı olup ayagını yalatan varmı dıye konu açmış ıkı tane..
benım sorudan içim bulandı ..
sonra hemen kapatıldı ve uye kapsama alanı dışına alındı..
Ses verün banaaa,:sm_cool:sapıklar nerde,oklavamı alıp geleyimklava:klava: Şaka bi yana,sen Konya diyosun,bende Trabzonu,özelliklede Sümela manastırını görmeden ölürsem gözüm açık gider.a.sKıslar tam yatacaktım,nerden bi çay içeyim dedim girdim,:1rolleyes:sapıklara takıldım.kaydirigubbakcemile3
kız dağ çiçeği ankarada kugulu parkta uygun olursan benım için yürüyebılırmısın
bılıyormusun mevlana bana 5 dakkada bırgun gıdecegımde sana mesaj yazarım sonra dılek tutar senın içinde gezmiş olurum..eger tabı istersen
ya o kadar çok ınsan gelıyorkı yerlı ve yabancı anlatamam
fırtınam canım bi çay molası verdim varmı taze çayın yoksa süt te olur içer yatarım