çay molasina hoşgeldiniz..

hayrlı cumalar RABBIM tum dualarınızı kabul etsın :Saruboceq:
dun sıte cok yavastı ve ben hıc otrmadan temızlık yaptım buroda cok yorgunum

gunaydın gunaydın gunaydın kızlar.....evden apar topar cıktım..kavaltı fılan yapmadan nede cay ıctım buraya kendımı attım ....hadı benle cay ıcmeye....canımcıklar...dun dişcidem kactım...bugun ogleden sonra diş randuvum var...oldurdu şu dış agrısı...

saol cnmm severım tabee ellerıne sağlık sınırlıyımde ı gelır demı sımdıkk işi bırakıp gtmek ıstıyom okadr yane cekılmez ınsanlar ne cok yaa
ank06 cok gecmıs olsun ıns bıan once ı olursun tatlım

hayırdır canım ya...dogru cekılmez oluyorlar klava:ama senı bu kadar bezdırdıklerıne gore daha cıddı bır sorun olmalı canım sınırlenıp kendını harap etme...kımse senı sınır once sakın ol...o kısıyle konuş sonra kararını verırsın guzelım be...Şeniz
hayırlı olsun..canımcıgım:1hug:a.s.

yok ya ne konuscam onla patrnla konuscamm ay ya bıldığın gıbı deıl ya neyse sakın olcam :1closedeyes: napan sen yarın mesaı varmıs kalmıycam ya parasını versın yada kalmam

hayırlısı olsun canım ya....canını sıkma ...tabı konuş...ben patronla tartıstın sandım kız...baskasıysa degmez bosver....neyse sakın ol...

kızlaaaaar ben diş doktoruna gıdıyorum... gıdıyorum....sıze mamacıklar yaptım ben gelene kadar yen emı kuzucuklarım....hadı byeeeeeee

duygucikmazi sanada gecmis olsun canim, disciye gitmekten nefret ederim ...kaydirigubbakcemile

Ya sabah girdim neler neler yazacaktim, site yavas, sinirlendim ciktim klava:

Ha bu arada duygucikmazi bakiyorum cok marifetlisin, ben alistim artik senin yemeklerine , sen disciden gel ve tekrar yap, ben yerim canim .... yoksa ac gözlülükmü oldu benneyaptımki

saol canım
ayak bileğimde bağlar kopuk
bacaktan bağ alıp bileğe transfer yapılacak
1,5 ay da alçıda kalacak ayak
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya çok çok geçmiş olsun bu netten ve patron yuzunden ugrayamadım hiçççççç
canım arkadaşım çok geçmış olsun dikkat et lutfen...
allahtan acıl şifalar dılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…