çay molasina hoşgeldiniz..

maşallah valla topiğimizde yokyok dimi? çaylar, börekler, pastalar, sodalar, çiçekler. muhabbet. ohh Allah arttırsın.

aaahhhh çok kibardın duyguçıkmazım yawf çok teşekkürler al sana benden pasta ozaman:)

bu pastaya dokunulmaz yenmez....yanına bılem yaklasılmaz.klava:..gececeksın karsısına seyredeceksın...guzellıgı...bu nedır boyle yahu...pasta degıl...bahar dalı gıbı...ellerıne saglık...a.s.a.s.Şeniz

anka06 nerdesın canım ya...yoksun yada bana denk gelmıyor...böcük uyudu galıba...gercı saatte gec olmuş...

Elini verene Gözünü degdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydin

anka06 nerdesın canım ya...yoksun yada bana denk gelmıyor...böcük uyudu galıba...gercı saatte gec olmuş...

yok yaa uymadım ama bnım herıf arıyo onla gec saatlere kadr konsuyoz 11 gıbı cıkmak zorunda kalıyom kkdan senağlama
akşam yemk evı toparla bulasık derken gec oluyoo
bu arada gunaydın kızlarr benımm bugun temzllık yapmam laızm buroda benı ozleyın emı optum :lepi:

Slm kızlar ben de çay molası verdim bu arada şu yukardaki börekler ne de güzel görünüyolar öyle kahvaltıda yapmamıştım :1shok: 1 tane alabilir miyim

[/url][/IMG]

Tünaydın,tünaydın,tünaydın:teytey:
Ablanız size pasta yapmııışş
Ne marifetler varmış bendede :sm_cool::dance:
Benim bile haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yerimseniben

ellarine sağlık dağ çiçeğim gerçekten çok beceriklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…