çay molasina hoşgeldiniz..

ıyı oldu canım cay...ıyı geldı...ya kımse yok..herkes kaybolmuş...neysekı sen varsın..canım..
oh sıcacık..

Bende buralardayım kızlar:teytey:
Site öyle ağırki,üşeniyorum valla bi şey yazmayakafamçokkarıştı
Dönene kadar mideme kramplar giriyor :çok üzgünüm:
En iyisi ben bi şeyler yiyip,çay içeyim dedim
Tabiki kendimi buraya attım:sm_cool: kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canımmkaydirigubbakcemile5
gerçektende site çok ağır:uhm:cevap yazıp gitmesini beklerken yoruluyorummlaelaelaelaelae

canımcıgım hoçgeldın...ya hakkaten sadece benım bılgısayarmı agır calışıyor dıyordum..
aaayy adamı sınır edıyor..yazıyorum..o kadar gec gıdıyorkı anlatamam kaplumbaga bıle
yanında jet yanı valla abartmıyorum...dıger sıteler normal..neyse...ısallah ıyısınızdır...
valla ben donuyorum...whıterose cayları ıyı geldı...bende sana ıkram edıyım canım

oh oh yine ben yokken döktürmüşsünüz hanımlar. maşallah ellerinize sağlık bende şimdi yemek yedim dedim gidip kkda çayımı içeyim:)

valla bende site ağır ilerlediği için açıkçası pek girmek istemiyorum sabırsızım beklemekten hoşlanmıyorum Allah'tan ekim ortalarında düzelecekmiş.

tmyy..hoşgeldın canım sorma oyle agır calışıyorkı sıte fıtık ettı....eee nerelerdesın ne yapıyon kuzum:.)))

dağcıceğı anacım senın takvım ne ole yoksa rejım mı yapıyon bı acıklama alam :uhm: 45 yazıyoda merak ettım ben 45 kıloyumda
tmyy beyazgulum hosgeldnız sızlerde a.s.
cok ağır gercktn bakın bu msjımın gıymetını bılın hee zor yoluyom anacım bı yandan patron yakalar korkusu bıyandn error korkusu mafedıyo kafamçokkarıştı
cok cay ıcmen laa sonu ı deıl azcıkta pasta borek verın kuru kuru cay olmas bu arada bana cay harc hersey verın
ben eve gıdıyom evden devam edek amma cok derdım varmıs bıde bu kadr yazıyom error verırse yazmam da banane :dilcikar:

hoşbulduklaaaaar. herkes aynı dertten mustarip yaaaa.
duyguçıkmazı bişe yapmıom valla dün yengem doğum yaptı hastanedeydik anam doğum yapmak ne zor işmiş evlilikten soğudum valla.

aşk olsun böcügüm..:1shok:.herkese hoşgeldın varda hanı bana...senağlama.yanı ben hoş gelmeyımmı...yasakkelime....oysa ben ama ama yanı ben seniŞeniza.s.

hoşbulduklaaaaar. herkes aynı dertten mustarip yaaaa.
duyguçıkmazı bişe yapmıom valla dün yengem doğum yaptı hastanedeydik anam doğum yapmak ne zor işmiş evlilikten soğudum valla.

canım kutluyorum...yaşı uzun ve saglıklı olsun..:CüvCüv:.amaaann ne tatlıdır :ecrin_bebek:kımbılır...halamı oldun ...hayırlı olsun...kızmı? erkekmı ??adı ne??:uhm:

bende subatta hala olucam....şimdıden cok sevıyoruz....

evet dogum yapmak zor...oluşumu gayet hoş herhalde.::roflol:..onuda bılmıyoruz ama doguşu bır o kadar zor mesele..:asigim:.valla ınsan soguyor ama ortaya gelen velette unutturuyor acıyı...sevımlı yumuzcaka.s.

Yok böcüküm,benim çizelgem tersyerimseniben
Yani alıyorum,bende 45 tim 54 oldumda çizelgeyi değiştirmedim :1closedeyes:
Bi kere yaptım,bi şey olacak diye korkuyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
1 kilom kaldı yani,ama bu pasta böreklerle iş tersine dönecek galiba hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool:sırnaşık şey:roflol:

yok hala olmadım kuzen oldum:))))
kız oldu ablasıııııı adı yağmur. minicik bişe yaaaaa normalde yeni doğmuş bebekleri sevemem yüzleri şiş olur ama bunda şiş yoktu çok şekerrrrrrr şimdiden özledim onu.

darısı sizin başınıza a.s.

Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun

tmyy gözün aydın canım bebeği güle güle büyütün inşallah

ısmıde sırınmiş..:ecrin_bebek:.hayırlı uzun omurler canım.....tekrar kutlarıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…