- 14 Şubat 2013
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi acibademmm
Arkadaşlar merhaba.Elektrikli çaydanlık bakıyorum ne zamandır altı da kettle olarak kullanılabilir olanlarından.Bir de kahve makinesi.Çok kararsız kaldım.Siz neler aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden size tavsiye çelik alın.plastikler koko yapıyor ve zamanla ısıdan dolayı rengi değişiyor.Korkmaz Çaytez aldım ben ve çok memnunum.indirimdeydi 70 tlye almıştım.kahve makinenizide çelik tavsiye ederim.uzun ömürlü olsun derseniz çelikten şaşmayın..
Buda benim çay makinem homend
![]()
Tatlım ben 120 ye aldım bnu media marketten çelik çaydanlığımda var ama bnu kullanırım daha çokbunu ne kadara aldın? ben geçen sordum 149 dedi :44:
bu arada bayanlar çelik diyorsunuz da çelikte de çayın tadı güzel olmuyor diyorlar:44:
ben şahsen bu modeli düşünüyorum:44:
Eki Görüntüle 649378
canım bende bunu aldım, kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama daha kullanmadığım için bilemiyorum tabi. ama kahve makinasının çok iyi kahve yaptığını söylediler.
ayrıca bir tane daha kattlem var ablam hediye etmişti sağolsun.
Kızlar ben düşünüp dururken annem gitmiş almış çay makinemi benden habersiz :) Eki Görüntüle 649343 inşallah güzeldir memnun kalırım :)
Kızlar ben düşünüp dururken annem gitmiş almış çay makinemi benden habersiz :) Eki Görüntüle 649343 inşallah güzeldir memnun kalırım :)