• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay-kahve makinesi olarak önerileriniz???

acibademmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
12
3
38
Arkadaşlar merhaba.Elektrikli çaydanlık bakıyorum ne zamandır altı da kettle olarak kullanılabilir olanlarından.Bir de kahve makinesi.Çok kararsız kaldım.Siz neler aldınız?

Canım bu çaycıdan aldım kendime ama henüz kullanmadım Kahve makinesi olarak evimizde sinbonun kullanıyoruz gayetde memnunuz

ben arzum çaycı aldım cnm:34: yanında kahve makinesini almadım ben ama takım kahve makinasıda var

Eklentiler

• $ar311cayci1z1.webp
    $ar311cayci1z1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 143
Teşekkür ederim kızlar.Kahve makinesi olarak Arzum mirva var aklımda onu almayı düşünüyorum.Bazı çay makineleri altındaki suyu sıcak tutmuyormuş iyi araştırmak lazım.

benden size tavsiye çelik alın.plastikler koko yapıyor ve zamanla ısıdan dolayı rengi değişiyor.Korkmaz Çaytez aldım ben ve çok memnunum.indirimdeydi 70 tlye almıştım.kahve makinenizide çelik tavsiye ederim.uzun ömürlü olsun derseniz çelikten şaşmayın..

benden size tavsiye çelik alın.plastikler koko yapıyor ve zamanla ısıdan dolayı rengi değişiyor.Korkmaz Çaytez aldım ben ve çok memnunum.indirimdeydi 70 tlye almıştım.kahve makinenizide çelik tavsiye ederim.uzun ömürlü olsun derseniz çelikten şaşmayın..

kesinlikle katılıyorum. kettle ve kahve makinesini tam çelik olanlardan aldım. dışı plastik olanlar koku yapıyo. benim her ikisi de Homend Pottoman :)
Homend 1802 Pottoman Türk Kahvesi Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

bunu ne kadara aldın? ben geçen sordum 149 dedi :44:
bu arada bayanlar çelik diyorsunuz da çelikte de çayın tadı güzel olmuyor diyorlar:44:
ben şahsen bu modeli düşünüyorum:44:
Tatlım ben 120 ye aldım bnu media marketten çelik çaydanlığımda var ama bnu kullanırım daha çok

Kızlar ben düşünüp dururken annem gitmiş almış çay makinemi benden habersiz :) $68546317_tn50_0.webp inşallah güzeldir memnun kalırım :)

$ar334_ehlikeyif_lila_1_z1.webp

canım bende bunu aldım, kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama daha kullanmadığım için bilemiyorum tabi. ama kahve makinasının çok iyi kahve yaptığını söylediler.
ayrıca bir tane daha kattlem var ablam hediye etmişti sağolsun.

Eki Görüntüle 649378

canım bende bunu aldım, kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama daha kullanmadığım için bilemiyorum tabi. ama kahve makinasının çok iyi kahve yaptığını söylediler.
ayrıca bir tane daha kattlem var ablam hediye etmişti sağolsun.

güle güle kullanın.ben aynından kullandım.zamanla deforme oldu sarardı koku yaptı.üstü kırıldı ozaman için 25 tlye almıştım aynından.kahve makinesi evet çok güzel kahve yapıyor bol köpüklü.ama onuda temizlemesi bir dert.

Kızlar ben düşünüp dururken annem gitmiş almış çay makinemi benden habersiz :) Eki Görüntüle 649343 inşallah güzeldir memnun kalırım :)

anneler herşeyin en iyisini bilirler.:9: çelikte çay güzel olmuyo demişsinizde bizler yıllardır hep çelik çaydanlık yada alüminyum çaydanlık kullanmmadıkmı.çaycılar çıkalı çoktı bu plastikler.herkez bende dahil bir heves aldık.sağlığada zarar.su kaynadığında bile plastiğin kokusu hissediliyor.annenniz en iyisini yapmış bence.elektronikte şans işi.hangi markanın nasıl çıkacağı belli olmuyo artık.iyi günlerde kullanın..

Kızlar ben düşünüp dururken annem gitmiş almış çay makinemi benden habersiz :) Eki Görüntüle 649343 inşallah güzeldir memnun kalırım :)

ben felixi 5 sene kadar kullandım. gerçekten çok sağlam :) üstü cam olandan kullandım ama kırılınca yeniledim falan. elektrik gidip gelince en son bozuldu da öyle attım değilse çayı güzel oluyor altı üstü çelik olduğu için ;)

plastik almayın, özellikle arzum markasını hiç almayın. bende lila rengi annemde yeşili vardı. 2mizinki de sarardı, kötü koku yapar oldu. ne kadar yıkanırsa yıkansın yaptığı kokudan kurtulamadık, zamanla plastiğin yaptığı bir koku sanırım.

ne marka alırsanız alın, plastik olmamasına özen gösterin. şu an bekonun çaycısı var, alt zemin cam (su haznesi cam, haznenin altı ve üstü plastik), ancak ondan da memnun değilim, içindeki kireci çözmek istedim, bir garip oldu içi.

homend aklımda olan markalardan, tamamen çelik olanını alıcam, 169 liraydı en son. daha uygun fiyata tamamen çelik başka bulursam, onu da alabilirim.

Back
X