Cilt Bakımı Ürünleri çay ağacı yağı (tea tree oil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende aynı sorunu yaşadım:) avucunun içiyle aşagı dogru bastırarak çewir canım, anane ilaçları oluyo ya onlara benzer:) onun gibi

tesekkur ederım.ben degıstırdım çunku hıc bır turlu acılmadı.Bugün 2.sini aldım.Temizleyici olarak kullanıyorum. Dr Murad yıkama jeli bazende neutrogena pore clean kullanıyorum.sonra da rosense tonik kullanıyorum.cildim temizleniyor sanıyordum.Tea tree oil çok iyi bir temizleyici.pamuğa birkaç damla damlatıyorum.bütün bu yaptığım işlemlerden sonra bile yüzümden makyaj kalıntılarını çıkarıyor.Hiç makyajsız bir surattan bir sürü fondoten rengı cıkıyor.kesinlikle çok iyi bir temizleyici.sivilcelerde mükemmel olduğunu söyleyemem.kurutmak için tretin de iyi geliyor

pupillistcim tam olarak neyin fiyatını soruyorsun????

bnde oriflamenn cay ağacı yaqını kullndm ama lkeler için yazıodu sürüodm sbh bi bakıom sivilceler coğalmşşş bdha da kullnmadmm. nzmn sürsem sbna siwilce coğalıoduu.. :teselli: bnce her ürüne güwenmyn derim. yasm 15

merhaba arkadaşlar benimde yüzümde sivilce var aslında öle çok yok alnımda 3 4 tane ama sürekli aynı yer ya kaşımın arasında ya da alnımda oluyo biara geçiyo gibi oluyo sonra yine başa dönüoruz kızarıo kızarıklığıda geçmiyo biara kayısı çekirdeği yağı almıştım uzun süre kullanamamştım şimdi 1 haftadr kullanıorum yavaş yavaş kuruttu sanki ama şuan tam olarak geçmedi sivilce lekelerim bide alnım çok yağlanıo uff çok sıkıldım bu halimden bebek gibi yüzüm olsun istiorumm yaa nie sivilce sorunu yaşarız ki uff :çok üzgünüm: yorumlarınızı okudum çay ağacı yağınıda denemeyi düşünüorum sizce eczaneden mi almalıyım yoksa body shoptan mı alim?Şuan ki fiyatı nekadar body shopta? bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler..

arkadaslar bende cay ağacı yağı almaya gıttım yalnız aktar bana onun yerıne ıcerıgınde kalojen etkısı gosteren ve e vitamını nı en cok barındırdıgını soyledıgı nar kremi tavsıye ettı. daha etkılıymıs. ıcerısınde sadece nar kremı yok hodan yağı var ve bı kac yag daha saymıstı dıerlerını unuttum. araştırma yapacam sonra karar verecem çay ağacı mı yoksa nar kremi karışımı mı.
sizce hangısını kullanıyım?

oriflame bende kullandım ama memnun kalmadım..en son vivasan'ı keşfettim.. çay ağacı yağını ve toniğini kullanıyorum şu anda...oldukça memnunum..tavsiye ederim..

Çay ağacı yağı ( tea tree yada teebaum ) tek başına kullanılmaz çünkü erkeklerde göğüs büyütür ve cilt kuruluğuna yol açar, asitten daha kuvvetlidir. Bu yüzden manuka ve kanuka adlı bitkilerde bu çay ağacının içinde olmalıdır etkiyi ikiye katlarsınız. Vivasanın çay ağacı yağı manuka ve kanuka katkılıdır ve 2015 yılına kadar tüm rezervler vivasanın elindedir bu yüzden bu ürünü mutlaka tavsiye ederim. ayak tırnağınızdan saç dibinize kadar herşeyde vazgeçilmeziniz olur :)

bana da doktr bugün verdi bi krem daha var yanında ama onu anlayamadım ben önce mi kullancaz sonra mı =/ umarım işe yarar da sivilcelerim ve lekelerim geçer yarabbiiiim

valla bende kullanıorum arkadaslar sivilcelere aksam yatmadan pamuk yardımıyla sürüyorum sabaha sivilcenin içindeki iltihapı kurutarak atıo ve kızarıklıgınıda giderio ben aktardan aldım ama fiyatı daha uygun oluo oriflamedense ben aktarları öneririm size ben gayet memnunum

Arkadaşlar ben freeshp dan aldım ve 1 aydır bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum. Denemek isteyen herkese tavsiye ediyorum..

kızlar çay ağazı yağı ürünleriyle ilgili tecrübelerimi paylaşayım sizinle.. :)

body shop çay ağacı yağı leke giderici krem
: düzenli kullanımda sivilce ve lekelerin görünümünü hafifletiyor ama mucizeler yarattı diyemem
body shop çay ağacı yağı : sivilceleri kurutuyor ama geçirmiyor.. yani mesela büyük kırmızı bi sivilcenn üstüne sürünce ilk günlerde gayet güzel kızarıklığı alıyor, sivilceyi küçültüyor ama bi süre sonra aynı sivilceye etki etmiyor artık, yani yok etmiyor.. yine de memnunum diyebilirim..

aktardan alınan 5tl'lik çay ağacı yağı:
sivilceler için denemedim ama seboreik dermatitim için şampuanın içine koydum bana iyi gelmişti..

şimdi de aktarda satılan ve daha kaliteli olan 28tllik çay ağacı yağını denemeyi düşünüyorum kızlar çünkü aslında bu yağın iyisi biçok cilt ve saç problemine iyi geliyormuş, yabancı sitelerden araştırmıştım baya memnun kalanlar olmuş..

Son düzenleme:
Arkadaslar benimde bitmek tükenmek bilmeyen çenemde bulunan sivilcelerime veda zamanm geldi ben tea tree oil yuz nemlendiricisini aldm hemde öyle body shoptan oriflanmdan felan diil direk üreticisinden Saglikveguzellik sitesinden 31tl ye aldm ama üreticide 28.5 tl sizden ricam TTO yazıp internette Bi kendi sitesine girip okuyun ve ürünlerini inceleyin kim ne derse desin mucizevi Bi ürün...

yorumları okuyunca benimde koşup bi aktara alasım geldi ama şimdi farklı farklı markaları vardır. Siz hangi markaları aldınız arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…