Cilt Bakımı Ürünleri çay ağacı yağı (tea tree oil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
body shoptan aldım bende yüz jelini ve yağını..merak edenler olmuş..çay ağacı yağı 12 tl..yüz yıkama jeli 25 tl........ bende kullanıorum ama sanki jeli daha çok yağlandırdı cildimi...bi etkisi olmadı sanki...mirmirmirmir

body shoptan aldım bende yüz jelini ve yağını..merak edenler olmuş..çay ağacı yağı 12 tl..yüz yıkama jeli 25 tl........ bende kullanıorum ama sanki jeli daha çok yağlandırdı cildimi...bi etkisi olmadı sanki...mirmirmirmir

Bir etkisi olmasını da bekleme canım. Ben toniğiyle beraber almıştım hiçbir etkisi olmadı. Öylesine bir temizleyici.benneyaptımki
Gözenek düzenleyici bir serumu var bu kadar işe yaramayan bir ürün olamaz hiç mi etkisi olmaz yaa...kötükedihüso

kızlar body shoplarda şu an %50 indirim var, ben yıkama jelini tonigini ve de sivilce için yağı 27 TL ye aldım bilginize.

bu serinin sanırım sadece minik şişedeki yağı işe yarıyor...

ben memnundum ondan, çıkan sivilceleri söndürüyor ama kesin çözüm değil, başka yerde gene çıkıyor...

Arkadaşlar merhaba,
uzun süredir siteyi takip ediyordum ama henüz yeni üye oldum. Çay ağacı yağı hakkında sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var. Uzun süredir sivilce problemimle uğraşıyordum. Roaccutane tedavisi görmeme rağmen, akne problemim yine nüks etti. Sivilceler geçiyor fakat lekeleri geçmiyordu. Leke tedavisine başlamıştım ve tedavi iyide gelmişti fakat, tam lekeler hafifledi diye sevinirken su çiçeği oldum malasef:KK43:
ve yüzüm mahvoldu. Contratubex, isotrexin, bepanthene+madecassol vb. çok ilaç kullandım. hem yüzdeki çukurların kapanması için, hemde lekeler için. Bir türlü istediğim sonucu alamadım.
geçen ay body shop tan warming mineral mask ve çay ağacı yağı maskesi(tea tree oil mask) aldım. haftada 2 kere önce warming mineral mask hemen arkasında da tea tree oil mask ımı yapıyorum. Gözlemlediğim şey, cildim bir ayda inanılmaz değişti. Ben bile hayret ediyorum. lekelerin tamamen silindiği söylenemez, ama o kadar çok hafiflediki, yakından dikkatli bir şekilde bakmayınca belli bile olmuyor. Cildin kendini yenileme süresince hiç bir şey yapmasak bile lekeler mutlaka hafifleyecektir ama ben çay ağacı yağı maskesi sayesinde bu süreci hızlandırdığımı düşünüyorum.

bnde aktardan aldım çay agacı yagı ama tek sivilceye degil bütün yüze sürüyorum 3 gündür kullanıyorum degişim oldugunu farkettim tavsiye ederim cildi de çok güzelleştiriyo

Body shoptan maskesini almaya gittiğimde bitmişti.Toniğini aldım,kokusu pek güzel değil..1 haftadır kullanıyorum..Bildiğiniz tonik işte..Belki ilerleyen günlerde bir farklılık olabilir..şikayetim yok..

Ben de çay ağacı yağını ve toniğini aldım. Yüzümde kocaman üstelik iltihaplı sivilcelerle doluydu. Hergün sabah ve akşam yatarken kulak temizleme pamuğu ile hem küçük komedon tarzı duranlara hem de sivilcelerin üzerine sürdüm. Şuan 1 hafta oldu ve yüzümde sadece 2 adet sivilce kaldı. O da regl dönemi başlayacağı için çıktı kaydirigubbakcemile2 İnanılmaz mutluyum tavsiye ederim. Yıllarda denemediğim yöntem şekil şemal ilaç kalmadı. Geçirememiştim bir türlü. Yıkama jelini de alacağım bu serinin biodermam bitsin de.sositososito

Eki Görüntüle 12002 kızlar işte böyle.. acaba bu yağ bunlarad iyi gelirmi. yada cildi böle olan ve şunu kullandım geçti diyen varmıı:çok üzgünüm:

canim tam benim yuzumdekine benzer bir sivilce sorunun varmis senin de. cay agaci yagini arastirirken gordum resmi. son durumun nedir acaba?? kullandin mi urunu ya da onerebilecegin baska bir sey var mi ? kurtulsak su kirmizi beneklerden :gitme:

Ben oriflameninkini kullandım çok bir faydasını görmedim..

Ayrıca bu yağın yağlı saçlara iyi geldiğini öğrendim.ciltteki yağı dengeliyormuş.Yağını alıp denicem en kısa zamandayerimseniben

bende kullanıyorum bu çay ağazı yagını ablam almanyadan yolladı gayette memnunum yüzümde bi alerji yapmadı sivilcenin üstüne sürüyorum çok yanıyor ve çok kokuyor onun için akşam yatarken sürüyorum bunu

ben body shop daki tea tree oil i kullanıyorum ama eh işte hani çok fazla bi etkisi olmuyor leke olayında , oyüzden eczaneden saf çay ağacı yağı alıcam daha etkili olabliir çnkü, tea tree oil in özellikle sivilce söndürme toparlamada çok iyi etkisi war

Çay ağacı yağının antiseptik etkisi olduğu doğru hatta bu yüzden yurtdışında satılan ilk yardım çantalarında çay ağacı yağı bulunuyor. Hatta bizim evde de var bir tane onlardan mis gibi kokuyor :))

Fakat bu antiseptik etki bu yağı sivilce ilacı yapmıyor mucize beklemeyin, öncelikle sivilcelerin neden çıktığını belirlemek lazım, hormonal sebepler yüzünden mi, yediklerinizden mi, stres ve sıkıntıdan mı, karaciğerden mi, allerjik mi vesaire. Çözüme yönelik tedavi yapmadığınız sürece sivilceleriniz geçmeyecektir. Ha birşey kullanırsınız geçer ama iki gün sonra gene çıkar ve bu sürüp gider.

Ben de kullandım eskiden bu çayağacı özlü kozmetiklerden ve cildim daha berbat oldu çünkü kaşıntı ve tahriş yaptı o da daha beter sivilceye yol açtıydı.

çay ağacı serisini bende kullanmak istiyorum lakin bugün denedigim nemlendiricisi we tonigi cildimi karıncalaştırdı yaktı etti fln... sebebi nedir acaba? kız bana antiseptik etkisi oldugu içindir dedi ama ben pek tatmin olamadım.. yanması normalmi? kötü bi durum teşkil eder mi??

çay ağacı serisini bende kullanmak istiyorum lakin bugün denedigim nemlendiricisi we tonigi cildimi karıncalaştırdı yaktı etti fln... sebebi nedir acaba? kız bana antiseptik etkisi oldugu içindir dedi ama ben pek tatmin olamadım.. yanması normalmi? kötü bi durum teşkil eder mi??

doğru demiş antseptik özelliğinden dolayı yanması normal..ama aşırı derecede yakarsa cildini tahriş edebilir.. the body shop un serisinde seyreltilmiş olduğu için çok yakacağını sanmıyorum aksi takdirde cildin çok hassas demektir..

body shoptan aldıgım tea tree oil şişesinin kapağını açamıyorum.bastırın çevirin dıye ısaret war kapakta ama yınede acılmadısenağlama sizler nasıl actınızbenneyaptımki

bende aynı sorunu yaşadım:) avucunun içiyle aşagı dogru bastırarak çewir canım, anane ilaçları oluyo ya onlara benzer:) onun gibi

X