Cilt Bakımı Ürünleri çay ağacı yağı (tea tree oil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bayanlar çay ağacı yağını SİĞİL leri için kullanıp sonuc alan var mı??

6 aydır yuzumdekı siğillerle uğrasıyorum.
yaktırmayacagım ızı kalacak yoksa

cevız yagı dedıler onu kullanıyorum.bugunde çay ağacı yağı kullanıyorum

Body shoptaki çay ağacı yağının(direkt yağ,jeli flan deil) fiatını bilen var mı kızlar ya bi arkadaşım ankaraya gidio ondan isticem ben ama fiatını bilmem lazım,sitede de yazmıyo fiatlar
bi de bu talya mı daha ii yoksa bodyshop mu? oriflameyi hiç sölemiorum zten ona hiç güvenim yok dandikmiş gibi gelio,hem de ne kadar kazık fiatı
26 ytl mi ne öle bişi

Son düzenleme:
kızlar talya çay ağacı yağını nasıl kullanıosunuz direk mi sürüosunuzz :)

en son 19.5 tu arttı mı bilmiyorum

bende merak ettim bady shop bizim şehirdede yok ..ANKARA ya gidincede hiç vaktim olmuyo almaya ..
aktarlarda varmıdır acep bu yağ...

arkadaslar alweyna tavsiye ediyorum cillere kırmızı izler lekeler sivilce izlerine ii geliyor hemde hemen tehsir ediyor :)

kızlar oriflamedeki çag ağacı yağı var onu bi kulak temizleme çöpüne batırıyorsun sivilcenin ücerine uyguluyorsun.daha sonra o sivilceyi ordan çıkartıp bir daha çıkmamasını saglıyormuş bu ay indirmdeee

arkadaşım yanlışş bilgi veriyorsun fiyatı gayet uygun 26 tl değil 10.90 tll

oriflameden almayı düşünüyorum ..burda body shop yok =(
senin kullandığın jeli alim ozaman teşekkürler canım..

canım illaki bulunduğun şehirde olması şart değil.yine de alışveriş yapabiliyosun.ben kendilerine neden online alışverişiniz yok diye yazmıştım ve bana aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar,kargoyla isteyebiliyorsun;

Sirket politikamiz geregi fiyatlarimizi internet ve e-mail ortaminda paylasamiyoruz. Web sitemizdeki "Magazalarimiz" linkinden magaza telefonlarimizi arayarak fiyatlarimizi ögrenebilirsiniz.

Mevcut durumda internet uzerinden markamıza ait urunlerin satisi yapilmamaktadir. Ancak magazalarimizi arayarak telefonla alisveris yapabilir, kargo ucretini odeyerek urunlerin evinize gonderilmesini talep edebilirsiniz.

Metrocity magazamizi ararsaniz arkadaslarimiz size konuyla ilgili yardimci olacaklardir. Tel : 212 3440444

Saygilarimizla,

The Body Shop

kızlar benim cildim cildimde sanki deri altında minik sivilceler varmış gibi nasıl anlatayaım sanki isilik gibi ama değil.. bi dakka en iyisi resim ekliyeyim..

kızlar işte böyle.. acaba bu yağ bunlarad iyi gelirmi. yada cildi böle olan ve şunu kullandım geçti diyen varmıı:çok üzgünüm:

bu seri kırmızı sivilceler ve sivilcelerden arta kalan lekeler için kullanılıyor gördügüm kadarıyla sendeki böyle birşey değil sivilceyede benzemiyo belki deri altı kapalı komedon olabilir çoğalma varsa dr a gitmeni tavsiye edebilirim ancak fisfisfis

kızlar bu yağı yüzümüzün tamamınamı sürcez?birde siyah nokta oluşumunu tetiklermi acaba?

kızlar bu yağı yüzümüzün tamamınamı sürcez?birde siyah nokta oluşumunu tetiklermi acaba?

hayır canım bu yağ lokal olarak sadece sorunlu olan izli veya sivilceli bölgeye sürülür.
kuvvetli bir yağdır o nedenle çok sürmeyin...

siyah noktayı tetikleyeceğini sanmıyorum. =)

Eki Görüntüle 12002 kızlar işte böyle.. acaba bu yağ bunlarad iyi gelirmi. yada cildi böle olan ve şunu kullandım geçti diyen varmıı:çok üzgünüm:

canım aslında senin problemin cok buyuk değil ama bi tavsiye verebilirim sana ben sivilcenin her türlüsünden çektim çünkü:

şimdi şöyleki bana kalırsa bu tarz sorunlar için dermo kozmetik ürünler kullanmak yerine direkt bir doktora ya da eczaneye gidilmeli. senin sorununda da böyle bu ben son zamanlarda sivex diye bi ürün kullanıyorum günde 2 kez sürüyosun ve kurutuyo, haftada da 1 2 kez peeling yaparsan bence sorunun kalmaz. onun dışında çay ağacı yağının da faydasını gördüm benm buyuk sivilcelerimi kurutuyodu demeyeyim de böyle temiz bir şekilde sıkılabilecek hale getiriyodu. bunun dışında cleocin t nin de bu tarz minik pütürcüklere iyi geldiğini biliyorum bence hepimiz marketten soğan alır gbi yüzümüze kozmetik ürünler kullanmayı bırakmalı ve eczanemize gitmeliyiz arkadaşalr. hoşkalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…