Cilt Bakımı Ürünleri çay ağacı yağı (tea tree oil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar bende talya çay ağacı yağı aldım da ne kadar sıklıkla kullanmalıyız? hafta 2 felan mı yoksa her gün kullansak bi sorun olur mu?

bende çay ağacı yağının yaralarını duydum .bende naty soft jel kullanmak istiyorum.%4 çay ağacı yağı mevcutmuş.hemde diğer markalara görefiyatıda uygun geldi bana.aynı zamanda sadece yağ olmadığı içinde direkt seyreltmeden falan yüze uygulanabiliyormuş.
bu jeli kullanıp faydasını ya da zararını gören var mı arkadaşlar?

çay ağacı yağının faydaları:
% 4 tea tree oil (melaleuca alternifolia ) içerir. antiseptik antifungal antibakteriyel etkiye sahiptir.
Öncelikle ciltteki sorunlu bölge uygun bir nattysoft temizlik kalıbı ile temizlenir sonra sorun üzerine parmak ucu ile nattysoft jel uygulanır. günde bir iki kez uygulanabilir.
Aşırı güneş yanıklarında acıyı azaltır,su toplamayı ve kullanıldığı sürece soyulmayı önler
Akne, sivilce, uçuk,
Egzama ve sedef yaraları
Cilt ,ayak ve tırnak mantarları
Cilt tahrişleri, yara halindeki pişikler,
Sinek sivrisinek ve haşare ısırmaları
hafif yanıklar
Sıyrık ve küçük kesikler
Diyabet kaynaklı cilt yaraları
Ayaklarda oluşan kaşıntı ve kokular
Çarpmaya bağlı morarma ve acılara karşı
Bakteri ve mantara bağlı vajinal sorunlarda etkilidir.
İstenmiyen kokularda ortadan kalkar.
Sürekli aynı pozisyonda kalan hastalarda oluşan cilt rahatsızlıklarında kullanılması memnuniyet vermektedir. Tea Tree Oil Uses

Arkadaşlar bir sorum olucak size ben çay ağacı yağı aldım ama nasıl kullanmalıyım karma ciltlere iyi gelir mi acaba ben kullanıyorum ama biraz kurulukk yaptı benim cildimde çok sivilce izi var işe yarıyor mu çay ağacı yağı gerçekten cevap verirseniz çok sevinirim

Body shop'un 17 tl civarı sattığı küçük yeşil şişede çay ağacı yağı var ve direk sivilcelerin üzerine uygulanıyor. İltihaplı sivilcelerde mucize gibi yok olma sağlıyor gerçekten bayıldım ben.

Kizlar bgn sabahtan beri ara ara agrim oluyor ya. Batma seklinde daha cok. Egilnce sanki bisey batio karnmda. Bazn de durup dururken bisey saplanio gbi. Adet sancisi tarzi sancilarn olmasi nrmal die biliyorum ama bu tr bi agri neyin nesi ki endiselenmeli miyim acaba:KK43:

Kızlar, markanın ismi de tea trea oil hatta kısaca TTO yazılan bir marka var onu tavsiye ederim. Deri üstündeki döküntülerin temizlenmesi ve derinin nefes almasına çok iyi geliyor. Ayrıca sedef hastalığı gibi birçok hastalığın da önlenmesini sağlıyormuş.
Eczaneye saç analizine gitmiştim. Uzun süredir devam eden saç dökülmesi problemim vardı. Kan değerlerim düşüktü ilaç tedavisi oldum değerlerim yükseldi ama geçmedi. Eczanedeki cilt uzmanı saç diplerimdeki tabaka nedeniyle saçlarımın hava almadığını söyledi. TTO markalı bir şampuan verdi. 10 gün sadece bunu kullan sonrasında istersen bununla devam et veya başka şampuanla yıkıyorsan da, en son bu şampuanla yıkan surulan dedi. gerçekten şu an saç dökülmem durdu, saçlarım güçlendi ve hacim kazandı. Banyodan sonra biraz saçlar sertleşiyor ama o kadar da sorun değil.
bir de kullandığım cilt kremleri yüzüm kuru olmasına rağmen sivilce yapıyordu. yine aynı markanın karma ciltler için kremini kullandım. çok memnunum.

İki haftadir TTO set kullaniyorum .Duzenli olarak acne kremini kullanıyorum .Sivilcelerim kurudu .Bana iyi gelen tek şey.

X