Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Diloşummm hemen denemeli ve sende çatlatmalısınnnn Teşekkür ederim kuzum benimmBüşrammmmmm çatladimmmm
Ellerine emeğine sağlık güzelim başarılar diliyorum ❤ canım benim ❤
Teşekkür ederimm canımm inşallahEllerine sağlık canım yarışmada başarılar harika görünüyor yarasın ufaklığa
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım nefis görünüyor
Ayy hemen yapmalısın bence çok pratik az malzemeli hem Teşekkür ederimmşu gariban kulun dünyada böyle cennetvari nimeti tatmadan ölmesin Yarab!
çok çok çok muhteşem olmuş
Ay zevkle yaptım hiç yorulmadımm, teşekkür ederimm keşke hepinize gönderebilsemGebe kadinsin yormasaydin kendini
Sahaneeee olmuş ellerine saglik
Rossumm canım rakibimm teşekkür ederim balımmVaaay anam.vay babam
Sen neymişsin beee busuuuu aaa aaaaa
Ellerine sağlık cnmmm
Teşekkür ederimm canımmEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
İmzoşum teşekkür ederimm kuzucummvaaaoooovvvv ağzım sulandıı ellerine sağlık büşümm
Ayy mutlaka denemelisin canımmGozüm gönlüm doydu valla
Eline saglik canim basarilarrrrr
Teşekkür ederimmEllerinize sağlık,lezzetinden çatlamış gibi duruyorYarışmada bol şanslar :)
Teşekkür ederim DidoşummEllerine sağlık büşram meşhur tarifin dahada meşhurlaştı ❤
Bi defa denedim cok kuru olmustu benimkiler, ellerine saglik canim guzel gorunuoÇATLAYAN KURABİYE
Herkese merhabalar
Çikolata canavarları için efsane bir tarif ekliyorum
Yaptıktan sonra kokusunu içinize çekmeyi unutmayın
Malzemeler
3 paket Nestle Bitter Çikolata
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
3 yemek kaşığı margarin
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı un
Eki Görüntüle 2601370
- 3 paket bitter çikolata ve 3 yemek kaşığı margarin benmari usulü eritilir.
Eki Görüntüle 2601371 Eki Görüntüle 2601372 Eki Görüntüle 2601373
- Yumurta ve şeker bir kapta çırpılır ve çikolatalı karışım üzerine eklenir.
Eki Görüntüle 2601374 Eki Görüntüle 2601375
Eki Görüntüle 2601376 Eki Görüntüle 2601377
- Un, kabartma tozu ve vanilya eklenir.
Eki Görüntüle 2601381 Eki Görüntüle 2601382
Eki Görüntüle 2601383 Eki Görüntüle 2601384
- Spatula yardımıyla karıştırılır. Cıvık bir hamur olacağı için daha fazla un ilavesi yapmayın.
Eki Görüntüle 2601385 Eki Görüntüle 2601386
- Hamur cıvık olduğu için şekil vermesi zor oluyor, bu yüzden buzlukta yarım saat kadar bekletmemiz gerekiyor Buzluktan çıkardıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır. Daha önceden ısıtmış olduğumuz 180 derece fırında alt üst ayarında 15 dk pişirilir. 2 dk fazla pişirince bile sertleşiyor, bu kurabiyenin özelliği biraz yumuşak ve browni tadında olması, içi daha sıvı olsun isterseniz 13 dk pişirebilirsiniz
Eki Görüntüle 2601388
Eki Görüntüle 2601390
Kokusu da tadı da harika olan bu yumuşacık kurabiyelere özellikle çikolata sevenler bayılacaklar
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2601391
Eki Görüntüle 2601392
Dakikası çok önemli canım bir kere bende 17 dk pişirdim kupkuru olmuştu 15 dk en ideali hatta kardeşim biraz içi çikolatalı seviyor ona yaparken 13 dakika pişiriyorumBi defa denedim cok kuru olmustu benimkiler, ellerine saglik canim guzel gorunuo
Bide dakika tutarak deneyim, dedigin gb fazla kalmis olabilir bilmiorumDakikası çok önemli canım bir kere bende 17 dk pişirdim kupkuru olmuştu 15 dk en ideali hatta kardeşim biraz içi çikolatalı seviyor ona yaparken 13 dakika pişiriyorum