Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 13.günü ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim ya 2 yıldır bu anı bekliyordum hiç belirtim de yok suan şoktayımm

Bende 18.ayımda mucizemin haberini aldım.. Bilirim o hissi canım. Benimde belirtilerim yok denecek kadar azdı sırf bir rüya gördüm etkisinde kaldım diye test yapmıştım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin

Kaçıncı klomen denemendi canım. Sorun var mıydı 2 sene demişsin
Canım 2 yıldır neler yaptım bir bilsen. Bende hafif pko vardı ama bazı doktorlara göre de hiçbirsey yoktu yani her doktor ayrı bişey diyordu. 3 kere klomen+çatlatma iğnesi. Ama kist oldu sonra ara verdik tekrar 4.ye klomen yine kist oldu 5 ay doktora hiç gitmedim kürler denedim sonra Rahim filmi çekildim ondada sorun çıkmadı.3 ay sonra Tekrar Baska Bi doktora gittim klomen vermeyin dedım. Bu doktorum letrol verdi yani femera bu daha iyi dedı. Birinci ay femera+çatlatma iğnesi yine olmadı bu ikinci ay yine femera+çatlatma iğnesi. Sanırım bu sefer oldu hayırlı sağlıklı olur inşAllah

Yaa ne güzel çok sevindim sizinde yeni sanırım Aminn en çok istediğim sağlıklı olsunlar da

neguzel ya hayirli olsun bende buay feemra catlama iğnesi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…