- 23 Ekim 2019
- 190
- 117
- 23
- Konu Sahibi Seydaseydaa
-
Aminnn sabrın sonu selametmişÇok güzel görüntü valla darısı başımızaHayırlı olsun. Kan vermeye koş.
Çok teşekkür ederim ya 2 yıldır bu anı bekliyordumhiç belirtim de yok suan şoktayımm
Saglikocaginda kan ver bence.Aminnn sabrın sonu selametmişpazartesiye randevu almıştım beklemesem mi bende duramıyorum
Canım 2 yıldır neler yaptım bir bilsen. Bende hafif pko vardı ama bazı doktorlara göre de hiçbirsey yoktu yani her doktor ayrı bişey diyordu. 3 kere klomen+çatlatma iğnesi. Ama kist oldu sonra ara verdik tekrar 4.ye klomen yine kist oldu 5 ay doktora hiç gitmedim kürler denedim sonra Rahim filmi çekildim ondada sorun çıkmadı.3 ay sonra Tekrar Baska Bi doktora gittim klomen vermeyin dedım. Bu doktorum letrol verdi yani femera bu daha iyi dedı. Birinci ay femera+çatlatma iğnesi yine olmadı bu ikinci ay yine femera+çatlatma iğnesi. Sanırım bu sefer oldu hayırlı sağlıklı olur inşAllahKaçıncı klomen denemendi canım. Sorun var mıydı 2 sene demişsin
Yaa ne güzel çok sevindim sizinde yeni sanırımBende 18.ayımda mucizemin haberini aldım.. Bilirim o hissi canım. Benimde belirtilerim yok denecek kadar azdı sırf bir rüya gördüm etkisinde kaldım diye test yapmıştıminşallah sağlıklı ilerler gebeliğin
Yaa ne güzel çok sevindim sizinde yeni sanırımAminn en çok istediğim sağlıklı olsunlar da ❤
Değil aslında inşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun canım.14.günü yaptım erken mi
Ay maşAllah Benimde 17 ocak tabi inşAllah varsa yarın kan vericemEvet daha yeni 6 haftalık son adet tatihim 9 ocakinşallah
neguzel ya hayirli olsun bende buay feemra catlama iğnesi kullandimCanım 2 yıldır neler yaptım bir bilsen. Bende hafif pko vardı ama bazı doktorlara göre de hiçbirsey yoktu yani her doktor ayrı bişey diyordu. 3 kere klomen+çatlatma iğnesi. Ama kist oldu sonra ara verdik tekrar 4.ye klomen yine kist oldu 5 ay doktora hiç gitmedim kürler denedim sonra Rahim filmi çekildim ondada sorun çıkmadı.3 ay sonra Tekrar Baska Bi doktora gittim klomen vermeyin dedım. Bu doktorum letrol verdi yani femera bu daha iyi dedı. Birinci ay femera+çatlatma iğnesi yine olmadı bu ikinci ay yine femera+çatlatma iğnesi. Sanırım bu sefer oldu hayırlı sağlıklı olur inşAllah
Femera çok daha iyi geldi bana hiç kist yapmadı. Benım toplamda 6ncı çatlatma iğnemdi bu ay hiç olmaz sanıyordum ama zamanı varmışneguzel ya hayirli olsun bende buay feemra catlama iğnesi kullandim
Ay maşAllah Benimde 17 ocak tabi inşAllah varsa yarın kan vericemkese görünür mü yarın çok merak ediyorumm
neguzel doktorda bana femera iyi dedi buayda olmazsa rahim filmi istedi hayırlısı olsunFemera çok daha iyi geldi bana hiç kist yapmadı. Benım toplamda 6ncı çatlatma iğnemdi bu ay hiç olmaz sanıyordum ama zamanı varmış
İnşAllah olur canımm bu ayneguzel doktorda bana femera iyi dedi buayda olmazsa rahim filmi istedi hayırlısı olsun
Oyle duydum birde film tupbebekten vs oncede isteniuormis bu filmin nekadr geçerlilgii var acabaİnşAllah olur canımm bu ayfilmden sonra 4.ayım belki onunda etkisi vardır ilk 6 ay yükseltiyor şansı demişlerdi
Yarın olmaz şimdiBiraz erken gibime geldi kese için, tabi beta değerine bağlı kan vermeden bilemezsin❤
Ben aşılama için devlette dosya hazırlıyordum. 5 yıl içinde çekilmiş film yazıyordu kagıtta. Ama özellerde süre nedir bilmiyorum canımOyle duydum birde film tupbebekten vs oncede isteniuormis bu filmin nekadr geçerlilgii var acaba
ben yaza kadar olmazsa tup bebek yapicm insllah gerekkalmaz.4aylik olmus olacak oda gecerli olur sanırmBen aşılama için devlette dosya hazırlıyordum. 5 yıl içinde çekilmiş film yazıyordu kagıtta. Ama özellerde süre nedir bilmiyorum canım
İnşAllah olur canım bende bidahaki ay aşılama yaptıracaktım nasip işteben yaza kadar olmazsa tup bebek yapicm insllah gerekkalmaz.4aylik olmus olacak oda gecerli olur sanırm
insallah hayırlı olmuşturİnşAllah olur canım bende bidahaki ay aşılama yaptıracaktım nasip işte☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?