- 23 Ekim 2019
- 190
- 117
- 23
- Konu Sahibi Seydaseydaa
-
Belirti olmamasına rağmen olabilir mi ya hiç umutlu değilimm13. günü gebelik testi de sonuç veriyor genelde. Hamilelik varsa ovulasyon testi de koyu çıkabiliyor :) bence bir test yapın
belirtiye taklma cnmBelirti olmamasına rağmen olabilir mi ya hiç umutlu değilimm
Olabilir daha belirtiler için erken zaten, bir dene bence aklında soru işareti kalmasın. Bende 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum şimdiden 20li gebelik testi sipariş ettim 10 gün geçince yapmaya başlıycamBelirti olmamasına rağmen olabilir mi ya hiç umutlu değilimm
Bende 2 yıldır hamile kalamadım yani olursa mucize olur o yüzden bu karamsarlıgım. Yarın sabah alıyım hiç sanmıyorum ama inşAllah vardırbelirtiye taklma cnm
Tüm belirtileri heray yasiyorum hamile kalamadım daha
Gebelik testi yap o garantiler
İlk çatlatma iğnenmi canımOlabilir daha belirtiler için erken zaten, bir dene bence aklında soru işareti kalmasın. Bende 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum şimdiden 20li gebelik testi sipariş ettim 10 gün geçince yapmaya başlıycam
İlk çatlatma iğnenmi canım
İnşAllah pozitif olurrEvet 2. Klomen ilk çatlatma iğnesi bu ay
Bence hamilesin bende yapmıştım baya silikti seninki koyu cıkmış kan ver bence öğren
Kızlar bu gerçek mi ya hala inanamıyorumÇok koyu çıkmış silik olsa iğne etkisi derdim. Bence gebelik var içime öyle doğdu, hayırlısı olsun bize de haber ver bakalım gebelik testi yapıp
14.günü yaptım erken mi15.günden önce yapma canım, iğnenin etkisi yanıltıyor.
Kızlar bu gerçek mi ya hala inanamıyorumerken mi yaptım acaba
Çok teşekkür ederim ya 2 yıldır bu anı bekliyordumBaya bayaa hamilesin bende aynı zamanda öğrendim hamileliğimii tebrik ederim hemen kan ver
Ne erkeni daha ne zaman yapacaksınKızlar bu gerçek mi ya hala inanamıyorumerken mi yaptım acaba
Çok güzel görüntü valla darısı başımızaKızlar bu gerçek mi ya hala inanamıyorumerken mi yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?