- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
hayırlısı olsun inşBugün 11. Gün dediğim gibi diğer şeylere bakılacaktı buna da bakılsın dedim. Dikkate almıcam çıkan sonucu pzt tekrar kan vericem.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun inşBugün 11. Gün dediğim gibi diğer şeylere bakılacaktı buna da bakılsın dedim. Dikkate almıcam çıkan sonucu pzt tekrar kan vericem.![]()
Eğer gebelik varsa henüz kanda çıkmaz bence. Ümitsizliğe düşme elinden geldiğince de sabırlı olmaya çalışSoncum 0.0 çıkmış. Nasil bir şeyse iğnenin etkisi bile kalmamış![]()
Miletin sıfır noktadan sonra küsüratli filan oluyo daha da regl gecikmeden test yapmicamEğer gebelik varsa henüz kanda çıkmaz bence. Ümitsizliğe düşme elinden geldiğince de sabırlı olmaya çalış
onu bende yaşadım 0.1 oldu benimde bari 3 4 ciksa demsitim ama olmayinca olmuyorMiletin sıfır noktadan sonra küsüratli filan oluyo daha da regl gecikmeden test yapmicam![]()
Ah o millet yok muuuu zaten onlar değil mi ilk aydan gebe kalanMiletin sıfır noktadan sonra küsüratli filan oluyo daha da regl gecikmeden test yapmicamama millet 4. Haftada filan öğrenmiş hep değer düsük de olsa cikardi bence
![]()
Hayırlısı demeye dua etmeye devamonu bende yaşadım 0.1 oldu benimde bari 3 4 ciksa demsitim ama olmayinca olmuyor
Sorma ya 1 yılı geçti biz uğraşalım.Ah o millet yok muuuu zaten onlar değil mi ilk aydan gebe kalan![]()
Üstteki mesajında yazdığın gibi; hayırlısı demeye dua etmeye devam kuzumSorma ya 1 yılı geçti biz uğraşalım.![]()
Üstteki mesajında yazdığın gibi; hayırlısı demeye dua etmeye devam kuzum![]()
diğer aya inşallahVeee ben 15.gün regl oldum.![]()
Amin inşallah. Ben elendim siz devam edindiğer aya inşallah
buay bende elendim cnmAmin inşallah. Ben elendim siz devam edin![]()
Merhaba canım hamile kaldın mı inşallah hayırlısıyla bebeğin olmuşturAmin inşallah. Ben elendim siz devam edin![]()
Maalesef. Tüp bebek için hazırlanıyorum.Merhaba canım hamile kaldın mı inşallah hayırlısıyla bebeğin olmuştur
Rabbim nasip eder inşallah bende catlatma iğnesinin 12. Günündeyim hicbir belirtim yok sık idrara çıkmam dışındaMaalesef. Tüp bebek için hazırlanıyorum.![]()
Hiç önemli değil belirti. Bir ton belirtim vardı negatif oldu maalesef. Hayırlı sonucunuz olsun.Rabbim nasip eder inşallah bende catlatma iğnesinin 12. Günündeyim hicbir belirtim yok sık idrara çıkmam dışında
Aminn inşallahHiç önemli değil belirti. Bir ton belirtim vardı negatif oldu maalesef. Hayırlı sonucunuz olsun.![]()