- 8 Kasım 2019
- 20.662
- 36.321
- 598
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
İnşallah bitanem rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAsıl senin söylediklerin bana umut oldu kuzum gerçekten Allah razı olsun inşallah vücudum yine bana oyun oynamıyordur elimden geleni yaptım inşallah bu ay olur hayırlsıı ile sende inşallah bebişini sağlıklı kucağına alırsın canım benim
Aminn kuzum aminn inşallah benimdr yüzüm güler inşallah bu ayİnşallah bitanem rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahheyecanla bekliyorum testini
Galiba bu ayda olmadı canım kasık ağrım birden geçti sanki adet olacam gibi hissediyorumİnşallah bitanem rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahheyecanla bekliyorum testini
Canımm hiç belli olmazki dur hemen umutsuz olmaGaliba bu ayda olmadı canım kasık ağrım birden geçti sanki adet olacam gibi hissediyorum
Bilmiyorum ki kuzum ağrıya alıştım galiba bir buçuk haftadır ağrı çekiyorum birden geçince hala varda o kadar çok değil bide ateşim çıkıyor gibi avuç içlerim ayaklarımın altı stresten galiba baş ağrım hiç geçmiyor bide çok teşekkür ederim bende sana sardım kurusuma bakma kuzumCanımm hiç belli olmazki dur hemen umutsuz olma
Canım kaçıncı günün şuan test yapsanmı acabaBilmiyorum ki kuzum ağrıya alıştım galiba bir buçuk haftadır ağrı çekiyorum birden geçince hala varda o kadar çok değil bide ateşim çıkıyor gibi avuç içlerim ayaklarımın altı stresten galiba baş ağrım hiç geçmiyor bide çok teşekkür ederim bende sana sardım kurusuma bakma kuzum
Ayy Allah razı olsun canım benimCanım kaçıncı günün şuan test yapsanmı acaba
yok canım ne kusuru bende merakla bekliyorum ki
Bilemedimki canım çıkmaya da bilir çıkada bilir. Benim 11. Gün çok silik 12. Gün belirgin silik çıkmıştı. Ama burada çoğu kişininde 13. Günde galan çıkıyor kuzumAyy Allah razı olsun canım benim22 haziran salı günü yaptırmıştım kuzum aşılamayı 20 haziran pazar gecede ovitrelleyi vurmuştum aşılama gününüde sayarsam 11.gün bugün bilmiyorum ki sabah ilk idrarla daha iyi çıkar diyorlarya şimdi yapsam varsa çıkarmı acaba
Adetime de tahmini 5 gün var ovitrelle kullanınca erken geliyor adetim canımCanım kaçıncı günün şuan test yapsanmı acaba
yok canım ne kusuru bende merakla bekliyorum ki
O zaman pazar sabah yapım eşimde evde oluyor inşallah bu sefer sürpriz yaparım ona inşallahBilemedimki canım çıkmaya da bilir çıkada bilir. Benim 11. Gün çok silik 12. Gün belirgin silik çıkmıştı. Ama burada çoğu kişininde 13. Günde galan çıkıyor kuzum
Kuzum bidr baş ağrın oluyor mu seninBilemedimki canım çıkmaya da bilir çıkada bilir. Benim 11. Gün çok silik 12. Gün belirgin silik çıkmıştı. Ama burada çoğu kişininde 13. Günde galan çıkıyor kuzum
Bekle biraz daha canım kesin olsunnAdetime de tahmini 5 gün var ovitrelle kullanınca erken geliyor adetim canım
İnşallah canımm ne güzel bir süpriz olurrO zaman pazar sabah yapım eşimde evde oluyor inşallah bu sefer sürpriz yaparım ona inşallah
Bunda olmuyor canım ama bir önceki gebeliğimde oluyorduKuzum bidr baş ağrın oluyor mu senin
Kuzum ben dayanamadım test yaptım negatif di silik bile çıkmadı sonra kuruma çizgisi gibi bişey çıktı baya sonra zaten ağrılarımda dedim ya birden geçti bugünBekle biraz daha canım kesin olsunn
İnşallah canımm ne güzel bir süpriz olurr
Bunda olmuyor canım ama bir önceki gebeliğimde oluyordu
Daha erken canım hemen umutsuz olmaKuzum ben dayanamadım test yaptım negatif di silik bile çıkmadı sonra kuruma çizgisi gibi bişey çıktı baya sonra zaten ağrılarımda dedim ya birden geçti bugün
Sabahdan beri baya sıktım kendimi inşallah erken yapmışım dır kuzumDaha erken canım hemen umutsuz olma
Pazar günü tekrarla canım sen o gün garanti şuan erken benceSabahdan beri baya sıktım kendimi inşallah erken yapmışım dır kuzum
İnşâAllâh öyle olur kuzumPazar günü tekrarla canım sen o gün garanti şuan erken bence
Üzülme canımm olmasa bile birdahaki ay var illaki olucakİnşâAllâh öyle olur kuzumkeşke yapmasaydım baya üzüldüm
Canım durumun yoruma kapalı kimse cevap yazamaz aç istersen belki unutmuşsundur diye söyliyim dedimİnşâAllâh öyle olur kuzumkeşke yapmasaydım baya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?