Merhaba canım. Ben inofolic combiyi 4-5aydır kullanıyorum zaten ama kilo değişikliği olmadı. Hamile de kalmadım henüz, sanırım pko da pek işe yaramıyor. Normalde 7-8aydır adetim düzenliydi ama 12 gün önce doktora gittim 10günlük adet gecikmemden dolayı ama gebelik negatifti. Glifor verdi bu gittiğimde. Adetim bugün itibariyle 24 gün geçti ve hala belirti Yok gelmeyecek sanırımMerhaba arkadasim. Benim bu ay klomenle 2 yumurtam oldu 24 ve 21 mm dun 12de catlatma ignesi oldum. Doktorum bana bi ilac verdi. Inofolic combi diye. Arastirdim folik asit disinda inizitol die seker direncini duzene sokan ve dogal yoldan gebelik saglayan bi ilac. Doktorum bununla hamile kalan cok kisi oldu dedi. Kilo verdiriyomus ayni zamanda. Gunde 2 tane. Istersen doktoruna bi sor ve arastir. Bakalim ben iciyorum insallah bu ay tutar
Bende pko yok adetimde duzenli yumurtamda oluyo ama olmuyor. Bugun arkadasimla konustuk yedigimiz ictigimiz seylerin faydasi bunlar hep malesef. Glifor da kilo verdiriyor diye biliyorum. Doktorun neden sokturucu ilac vrrmediki neden bekletiyo seni? Nerde yasiyosun bu aradaMerhaba canım. Ben inofolic combiyi 4-5aydır kullanıyorum zaten ama kilo değişikliği olmadı. Hamile de kalmadım henüz, sanırım pko da pek işe yaramıyor. Normalde 7-8aydır adetim düzenliydi ama 12 gün önce doktora gittim 10günlük adet gecikmemden dolayı ama gebelik negatifti. Glifor verdi bu gittiğimde. Adetim bugün itibariyle 24 gün geçti ve hala belirti Yok gelmeyecek sanırıminşallah sende gerçekten olumlu etkileri olur ..
Bende pko yok adetimde duzenli yumurtamda oluyo ama olmuyor. Bugun arkadasimla konustuk yedigimiz ictigimiz seylerin faydasi bunlar hep malesef. Glifor da kilo verdiriyor diye biliyorum. Doktorun neden sokturucu ilac vrrmediki neden bekletiyo seni? Nerde yasiyosun bu arada
3 ay klomen kullandim hepsinde yumuryam oldu ama malesef tutmadiPko yoksa kısa zamanda olur sanırım senin herşeyin düzenliymiş. Bir de rahim filmi çektirdin mi hiç tüplerin açık mı diye baktırdın mı?
Doktorum fazla ilaç kullanmama taraftarı kendiliğinden adet ol ilaç vermeyecem dedi. Eşimin işi dolayisiyla siirtteyiz burada görev yapıyo.
Aynı durumdayız yaş kaç senin canım 3 . Klomene başlıycam sonra ara vermeyi düşünüyorum. Aynı zaman hayıt otu kullanıyorum. Doktor ara verebilirsin yaşın daha var dedi işte.3 ay klomen kullandim hepsinde yumuryam oldu ama malesef tutmadibu ay igneye baslicaz dedi doktor ama ben cok yiprandim. 3 ay musade istedim. En azindan yazin kafam rahat olsun istedim. Bide klomenle cok kilo aldim onlari vetmeye calisiyorum. Doktorda klomenin etkisi daha vucutta devam eder insallah kafan rahatken hamile kalirsin dedi. Cogu hastam oyle dedi. O kadar sıkıldım ki artik iliski bile istemiyorum
Merhaba arkadasim. Benim bu ay klomenle 2 yumurtam oldu 24 ve 21 mm dun 12de catlatma ignesi oldum. Doktorum bana bi ilac verdi. Inofolic combi diye. Arastirdim folik asit disinda inizitol die seker direncini duzene sokan ve dogal yoldan gebelik saglayan bi ilac. Doktorum bununla hamile kalan cok kisi oldu dedi. Kilo verdiriyomus ayni zamanda. Gunde 2 tane. Istersen doktoruna bi sor ve arastir. Bakalim ben iciyorum insallah bu ay tutar
3 ay klomen kullandim hepsinde yumuryam oldu ama malesef tutmadibu ay igneye baslicaz dedi doktor ama ben cok yiprandim. 3 ay musade istedim. En azindan yazin kafam rahat olsun istedim. Bide klomenle cok kilo aldim onlari vetmeye calisiyorum. Doktorda klomenin etkisi daha vucutta devam eder insallah kafan rahatken hamile kalirsin dedi. Cogu hastam oyle dedi. O kadar sıkıldım ki artik iliski bile istemiyorum
İnşallah bu ayın ilk müjdesi senden gelir devamı da bizden olur umarım. Bana da yarın yumurtalarım büyümüşse verecek çatlatma iğnesini.Bende bu ay inofolik combi ictim gelecek ayda icicem canim insallah hamile kalirim tatlim hepimiz kalalim allah isteyen herkeze tez vakitte versin bu gun ovitrelle catlatma ignemin 15. Gunu bakalim kirmizilari bekliyorum bebis varsa gelmezler rabbim neyi uygun gorduyse onu yasiycaz kismet
Klomenle hayıt tohumu birlikte kullanılabiliyor mu? İkisi de yumurta büyütmek için ters bi etki yapmasın sonra. Bende 3. Klomeni kullanıyorum hayıt tohumunu da duydum ama klomenle birlikte kullanmaya cesaret edemedim..Aynı durumdayız yaş kaç senin canım 3 . Klomene başlıycam sonra ara vermeyi düşünüyorum. Aynı zaman hayıt otu kullanıyorum. Doktor ara verebilirsin yaşın daha var dedi işte.
Aktar kullanabilirsin dedi. bugün başladım klomene ters etki yapacağını sanmıyorum.Klomenle hayıt tohumu birlikte kullanılabiliyor mu? İkisi de yumurta büyütmek için ters bi etki yapmasın sonra. Bende 3. Klomeni kullanıyorum hayıt tohumunu da duydum ama klomenle birlikte kullanmaya cesaret edemedim..
29 yasindayim 10 aydir deniyoruz bunun 3 ayi klomenle hepsinde 3 4 yunurta oldu cokta umutlandim kirmiziyi gorunce tuvalette agladim. Ama Allahin gucune mi gidiyo bilmiyorum. O ne zaman verirse o zaman olur biz ne yaparsak yapalim. Bu ay doktora gitmedim klomende almadim emjn ol kafam rahat. Yok doktor randevusu yok muayene yok ilac yok igne insan nasil stres olmasin aklindan cikicak vakit mi oluyo. Bende sikinti yokki hayit otu falanda istemiyorum. Kocamin pesinde kosmakta da sikildim. Millet nasi yapio anlamiyorum. Ben bi tek inofolic combi icoyorum gunde 2 tane. Onunla kolaylasiomus kilo verdirdki bana sende bi sor doktoruna insallah bu ay tutar hepimizin kiAynı durumdayız yaş kaç senin canım 3 . Klomene başlıycam sonra ara vermeyi düşünüyorum. Aynı zaman hayıt otu kullanıyorum. Doktor ara verebilirsin yaşın daha var dedi işte.
Bende gecen aydan beri iciyorum inofolic combiyi doktor bununla kendiliginden hamile kalan cok dedigi icin aldim. Insallah hamilesindir canim Allah aratmasin hicbirimjziBende bu ay inofolik combi ictim gelecek ayda icicem canim insallah hamile kalirim tatlim hepimiz kalalim allah isteyen herkeze tez vakitte versin bu gun ovitrelle catlatma ignemin 15. Gunu bakalim kirmizilari bekliyorum bebis varsa gelmezler rabbim neyi uygun gorduyse onu yasiycaz kismet
Canim doktor randevun nasil gecti? Insallah guzel haberlerin vardir. Ben inofolic disinda biseh icmiyorum. Emin ol yoruldum. Kocam cocuk istiyo ama hic sormuyo ne oldu ne bitti die. Hep ben dusunuyorum ve kendime ediyorum. O yuzden artik biraktim ne zaman Allah vrrirse o zaman olurAyy kıyamam ya bi ümit her ay bekliyoruz ama işteinşallah doktorunun dediği gibi kafan rahatken hamile kalırsın. Benim bildiğim de vücutta kalıyo klomen ama mesela benim geçen ay hiç yumurtam olmadı tam 2,5ay gecikme yaşadım... kullanmayınca nasıl olur bilmiyorum. bu ay yine klomen kullandım yârin yumurtalarıma bakıcak inşallah büyümüşlerdir ve bu ay hamile kalabilirim. Rabbim tüm isteyenlere versin beklemek ve uğraşmak çok zor bu kadar ilacın etkisi var bide... Allah yardımcımız olsun....
Bitkisel birşeyler yapmayı düşünüyor musun? Çörek otudur hayıt tohumudur falan?
Canim doktor randevun nasil gecti? Insallah guzel haberlerin vardir. Ben inofolic disinda biseh icmiyorum. Emin ol yoruldum. Kocam cocuk istiyo ama hic sormuyo ne oldu ne bitti die. Hep ben dusunuyorum ve kendime ediyorum. O yuzden artik biraktim ne zaman Allah vrrirse o zaman olur
Belki de ilerleyen günlerde belirtilerin oluşur. Doktoruna gidip tekrar baktırsan çatlamış mi çatlamamış mı diye?Merhaba kızlar bende dün çatlatma iğnemi oldum ama hiç bir belirtim yok çatlamıyor mu yoksa çok korkuyorum
Canım ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum antalyada 5 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor...Belki de ilerleyen günlerde belirtilerin oluşur. Doktoruna gidip tekrar baktırsan çatlamış mi çatlamamış mı diye?
En iyisini yapmışsın canım hayırlısı ne ise o olsun. Hsg çekildimi sana. Bende pazartesi gidicem çatlatma iğnesi falan işte bende de bir problem yok eşimdede yok dediler eşim testi tekrarlıyxak sonra hsg çekilecek sanırım. Durum bu bende git gel oldu mu olmadımı sürekli eşime bugün olması lazım vs demekten usandım. Bu yüzden kavga bile ediyoruz. O yüzden Biraz mola artık olursa olur olmazsa olmaz. Bunu da veren rabbimin vardır bir bildiği. O yüzden çok şükür diyorum...29 yasindayim 10 aydir deniyoruz bunun 3 ayi klomenle hepsinde 3 4 yunurta oldu cokta umutlandim kirmiziyi gorunce tuvalette agladim. Ama Allahin gucune mi gidiyo bilmiyorum. O ne zaman verirse o zaman olur biz ne yaparsak yapalim. Bu ay doktora gitmedim klomende almadim emjn ol kafam rahat. Yok doktor randevusu yok muayene yok ilac yok igne insan nasil stres olmasin aklindan cikicak vakit mi oluyo. Bende sikinti yokki hayit otu falanda istemiyorum. Kocamin pesinde kosmakta da sikildim. Millet nasi yapio anlamiyorum. Ben bi tek inofolic combi icoyorum gunde 2 tane. Onunla kolaylasiomus kilo verdirdki bana sende bi sor doktoruna insallah bu ay tutar hepimizin ki
Bende ayni 1 senelik evliyim ayni seyleri yasiyoruz resmen. Bende rahim filmi cektiricem ama ekimde. Yazin ugrasmak istemiyorum. Sikildim artik takipte olmaktan.bugun insallah buyumustur yumurtan canim benim. Haberini bekliyorumMaalesef canim ya iki tarafta da bir sürü yumurta varmış ama en büyüğü 14 mm kadar olgunlaşmış. 3 gün daha klomen kullandırdı, yarın tekrar bakacak büyüdü mü diye.. inşallah yarın büyümüş olur da bu ay hayırlı bi haber alırım. Bende senin gibi çok yoruldum daha klomenin 3. ayındayım 10aydır bebek istiyoruz 1 senelik evliyim ama sanki 3-4senedir uğraşıyo gibiyim... bu ay da olmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum bi tek rahim filmi kaldı onu da bu ay hamilelik oluşmazsa çekecek.
Allah sabırlar versin çok çok hepimize keşke bu süreçte eşin destek olsa güzel bi söz söylese yeter aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?