• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet tatlim klomende kullandim toplam 7 yumurtam olustu 2 tanesi biri 20 mm digeri 21 geriye kalanlar ise en kucugu 12 mm di.buyuyen ikisini kacirmayalim dedi doktorum ovitrelle vurdu.dun gittim hepsi catlamis

ama iste igneden sonra 2 kez iliski oldu ilk 36.saatte ikinciside ondan 24 saat sonra oldu nasip artik hakkimizda hayirlisi

evet tatlim klomende kullandim toplam 7 yumurtam olustu 2 tanesi biri 20 mm digeri 21 geriye kalanlar ise en kucugu 12 mm di.buyuyen ikisini kacirmayalim dedi doktorum ovitrelle vurdu.dun gittim hepsi catlamis
Süpermiş ne çok yumurta oluşmuş maşallah çoklu gebelik olabilir:anneadayı:benimde 2 tane oluşmuştu biri 19 mm'di diğeri küçüktü zaten büyük olanı kaçırmayalım dedi doktor ama senin nasıl 7 tane olmuş ilaç etki yapmış demekki

bende bu ay aynı şekilde birlikte oldum canım akşam biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve baş ağrısı şiddetli acilde kan testi yaptırdım bthcg 317 çıkmış ama iğnenin etkisindenmisir anlayamadım :KK43: doktor o kadarı bile yeterli olur demişti şansına inş.bu ay görelim pozitifleri..
Kaç gün oldu kı çatlatma iğnesini yaptıralı? İnşallah iğnenin etkisi değil de bebişin el sallamasıdır :KK24:

Maaşallah gerçekten baya büyümüş yumurta inşallah tutar pozitif haberler alırız inşallah. Bide yumurtanın çatlayıp çatlamadığına kendin mi gidip baktırıyorsun yoksa doktor mu gel bakalım bi kaç gün sonra diyo.

29 mayısta akşam yapıldı canım iğne 2 yumurta oluştu.akşamki testte de pozitif gibiyi ama ümitlenmek için erken şu an dedi doktor o yüzden kafam karıştı.aradım azönce kadın doğum dr u mu cuma bi daha test yapalım 2 katı değerleri geçtiyse haftaya gelirsin dedi.imş canım artık her ay başa dönmekten ciddi anlamda yoruldum :(

29 mayısta akşam yapıldı canım iğne 2 yumurta oluştu.akşamki testte de pozitif gibiyi ama ümitlenmek için erken şu an dedi doktor o yüzden kafam karıştı.aradım azönce kadın doğum dr u mu cuma bi daha test yapalım 2 katı değerleri geçtiyse haftaya gelirsin dedi.imş canım artık her ay başa dönmekten ciddi anlamda yoruldum :KK43:
Aynen valla insan yoruluyor gerçekten her ay acaba var mı yokmu diye diye.. inşallah bu ay olumlu sonuç alırız hepimiz

amin kizlarr insallah hepimiz pozitifi gorururuz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.aslinda benim yumurtlama sorunum yok cok sukur 14 yasinda bir oglum var .gecen yil tamda bugun 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.korktum tekrar ayni seyi yasarim diye erteledim durdum.2 ay korunmadik olmadi nasip degilmis.oglum cok istiyor kardesim olsun diyor ona kiyamiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ay kızlar bütün yazınızı okudum çok heyecanlandim benimde ignenin 5. Günü sizin gibi bekliyorum dua edelim mubarek günde ben klaomen kullanmadım 1 tane 19 mm yumurta oldu ama iğneden bi gece önce akıntim oldu o gece ve diger günleri değerlendirdik insallh tutmuştur sağlıklı bebisler herkese:anneadayı:

Maaşallah gerçekten baya büyümüş yumurta inşallah tutar pozitif haberler alırız inşallah. Bide yumurtanın çatlayıp çatlamadığına kendin mi gidip baktırıyorsun yoksa doktor mu gel bakalım bi kaç gün sonra diyo.
adetin 2.gunu baslatti doktorum klomene.5 gun gunde iki kez ictim.bittikten 3 gun sonra yumurta takibi yapti adetimin 12.gunu istedigi boyuta gelince ignemi kendi yapti gobekten.

adetin 2.gunu baslatti doktorum klomene.5 gun gunde iki kez ictim.bittikten 3 gun sonra yumurta takibi yapti adetimin 12.gunu istedigi boyuta gelince ignemi kendi yapti gobekten.
dunde gittim yumurtalar catlamismi diye sukurler olsun catlamis ama su vajinal ultrasin beni olduruyor.proba prezervatif taktigi icin bana alerji yapiyor yanfim resmen dunden beri :(

Ay kızlar bütün yazınızı okudum çok heyecanlandim benimde ignenin 5. Günü sizin gibi bekliyorum dua edelim mubarek günde ben klaomen kullanmadım 1 tane 19 mm yumurta oldu ama iğneden bi gece önce akıntim oldu o gece ve diger günleri değerlendirdik insallh tutmuştur sağlıklı bebisler herkese:anneadayı:
insallahhhhhh canim insallahhh

canım bende çatlama iğnesi vuruldum ayın 5 de akıntımla birlikte ağrım da çok oldu inşallah çatlamıştır canım
benimde aynisi oldu canim.cuma sabah 10 da ignem yapildi cumartesi sanciyla beraber akinti oldu doktor catlatdigini ordan anla demisti insallah catlamistir seninde benim cok sukur catlamislar.Allah muhafaza birde catlamayanlar kiste donusebiliyormus

benimde aynisi oldu canim.cuma sabah 10 da ignem yapildi cumartesi sanciyla beraber akinti oldu doktor catlatdigini ordan anla demisti insallah catlamistir seninde benim cok sukur catlamislar.Allah muhafaza birde catlamayanlar kiste donusebiliyormus
aynen canım zaten iğneyi vurdurmadan önce çok düşündüm açıkcası kist riskinden dolayı. ama risk almadan da maalesef olmuyor. hayırlısı olsun inşallah canım .

aynen canım zaten iğneyi vurdurmadan önce çok düşündüm açıkcası kist riskinden dolayı. ama risk almadan da maalesef olmuyor. hayırlısı olsun inşallah canım .
amin canim hayirlisi Allah tan

Kızlar bugün 9 gün çatlatma iğnesinden sonra bacaklarım fena agrıyor kasıkalrımda adet belirtisi mi :(

Vücudunu dinleme bence hiç. çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı oluyomuş inşallah adet belirtisi değildir :(

dunde gittim yumurtalar catlamismi diye sukurler olsun catlamis ama su vajinal ultrasin beni olduruyor.proba prezervatif taktigi icin bana alerji yapiyor yanfim resmen dunden beri :KK43:
Yumurtaların hepsi çatlamışmı küçük olanlar da çatlıyormu acaba bende kiste dönüşmesinden korkuyorum klomenden sonra kist olabiliyormuş

Back