Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtaların hepsi çatlamışmı küçük olanlar da çatlıyormu acaba bende kiste dönüşmesinden korkuyorum klomenden sonra kist olabiliyormuş
evet canim hepsi catlamis cok sukur.korkuyordum bu kadar yumurta nolucak catlamazsa korktugum basima gelmedi neySeki

Kızlarrrr acil durum benim 10. Günüm bugün iğneden sonra yazmıştım zaten bacağım da kırmızı damarlar çıktı yarın dokroruma gitsem ulturosonla bakarmı kese oluşmuşmu hamilelik varmı diye ona göre bacağındaki şey için doktora gitmem gerekiyor

kuzum oyle kese hemen gorunmezki olusmussada.betahcg bakarlar kanda oda yaniltabilir igneden dolayi.insallah vardir bebis hepimizinde

Kızlar ben geldim yine bugün gittim sağlık ocağına hani test yaparlar mı diye bugün iğneden sonra 10. Günüm hatırladınız umarım . kasık agrım var bi de bugün çok sarı akıntım geldi gögüslerime dokunamıyorum . sarı akıntı neden olur

Benimde iğneden sonra 10. Gunum2 gun önce kan testi 317 cikmisti.bu aksam 286 ya dusmus sevinmek icin cok erkenmis kisacasi kiyasal yada dis gebelik olma ihtimali yuksekmis. Pazartesi değerlerin son durumuna gore mudehale edilicekmis.bu ay da sevinemedim cok dusuk bi ihtimalle yuselme sansi varms ama cok Karsilasilan durum degilmis..

tatlim akintin kokuyormu.Enfeksiyon degildir insallah.gebe kalindigunda akinti adet gunune denk geliyor ve koyu kremsi bembeyaz akinti oluyor.gebelik belirtileriyle hamilelik belirtileri birebir ayni gogusler sisiyo karin sisiyo bel agriyo kasik agriyo mide bulaniyor vs vs ayni belirtiler yani.gecen yil mayis haziran gibi hamileydim 9 haftalikken kalbi durdu.onda tek fark hava cok sicakti ama ben donuyordum dehset usuyordum.ama oglumda hic farketmemistim adet olucam diye bekliyordum ama hamileymisim.sukirler olsum yavrum 14 yasinda

tatlim hemen umitsizlige kapilma doktorun sana demedimi erken test yaptirma yaniltir seni.benim doktorum adet gunun gecinceye kadar kesinlikle test yaptirmiyorsun dedi.verilen ilac hcg hormonu ve vucuttan 12 .14 gun sonra sifirlaniyor dedi benim 14.gunde adet gunume denk geliyo zaten .

Cok asiri bas agrisi mide bulantisi ve tansiyon dusuklugu yasayinca acile gittik ilac verm3den önce gebeliğe bakalım ona gore tedavo uygulariz dediler.o yüzden yaptırdım yoksa bende istemiodum erkrn yapmayı pazartesi bi daha yaptırmak gerekio 0 olana kadar beklicez simdilik. Ara kanamalr hala devam edio ne yasiyorum hala anlamadim cok uzgunum sadece

insallah yerlesme kanamasidir canim.bende kanama olmadi ama adet olucam gibi ara ara sancim oluyor

Merhaba kızlar yumurta kistim vardı onun için cyclo progynova draje die bı ilaç verdi oda karnımı çok agritiyor sabahlari bu ilaç adet düzensizliği için kafam karıştı kistle ne gibi bir durumu olabilir bu ilaci kullnn var mıydı acaba bilginizi paylasrmisnz

kizlar ne durumdasiniz hic sesiniz cikmiyor

Bugün benim iğneden sonraki 7.günüm beyaz gibi akıntım var bide kasıklarımda batmalar oluyor neden acaba
keske bilsem canim.benimde 10.gunum memelerimin agrisi beni mahvetti tasiyamiyorum resmen.

Kızlar bende ilk defa bu ay başladım iğnelere merional iğne kullanıyorum...
Bu iğneyi kullanıp hamile kalan var mı acaba..?

Hadi ya daha önce öyle olmuşmuydu yoksa bu ay mı ilk defa böyle oluyor
tatlim ben hamilr olsamda olmasamda adet doneminde hep ayni seyleri yasiyorum.o yuzden acaba hamilemiyim diyemiyorum.her ay ayni yani .belim cok agriyo kasiklarima ara ara sanci giriyo beklemek ne zor yahu .

Kızlar ben perşembe kan vericem ama akıntım devem ediyor iki gündür kasıklarıma kıramp giriyor normal mi

Merhaba arkadasim. Benim bu ay klomenle 2 yumurtam oldu 24 ve 21 mm dun 12de catlatma ignesi oldum. Doktorum bana bi ilac verdi. Inofolic combi diye. Arastirdim folik asit disinda inizitol die seker direncini duzene sokan ve dogal yoldan gebelik saglayan bi ilac. Doktorum bununla hamile kalan cok kisi oldu dedi. Kilo verdiriyomus ayni zamanda. Gunde 2 tane. Istersen doktoruna bi sor ve arastir. Bakalim ben iciyorum insallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…