Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan küru yap hemen hem iceriyi tenizmio hem adet olmani sagliyo. Butun icerisi temizlenir. Sabah akssm yemeklerden once 1 bardak ic. Benm rahim filmimi istemedi dokor. Rahim duvarina kadar herseyim normal ama bugun bisey okudum. Stres rahim duvarini kalinlastirdigi icin yumurta ve sperm birlesse bile tutunamiyomus. Bu ay doktora gitmeyi bile dusunmuyorm canim cok sıkkın
Kasık ağrısıyla anlayamazsın ki bunu.Kızlar bi şey sorucam kasım ağrısı olduğu gün mü ilişki olacak
bende de ertesi gün başlamıştı ağrılar ve hala ara ara sancı yapıyor.29 mayısta oldu iğne.Bende dün akşam çatlatma iğnesi oldum kasık ve bel ağrım var
Nasıl anlarımKasık ağrısıyla anlayamazsın ki bunu.
Lh testleri var ovulasyon testi yanı onunla yada doktor muayenesiyle. Kendiliğinden anlayan bayanlar da var ama bence kesin sonuçlu değil... akıntı olması kasık ağrıları göğüs hassasiyeti falan...Nasıl anlarım
tatlim benim bel ve kasik agrim oldu bacaklarima vuruyordu agri.mide bulantiai yapmadiKızlar otriville iğnesi vurulmuştum ama yan Eti yaptı galiba midem bulanıyor falan kendimi iyi hissetmiyorum sizde de olmuşmuydu
bende bu ay aynı şekilde birlikte oldum canım akşam biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve baş ağrısı şiddetli acilde kan testi yaptırdım bthcg 317 çıkmış ama iğnenin etkisindenmisir anlayamadım doktor o kadarı bile yeterli olur demişti şansına inş.bu ay görelim pozitifleri..kizlar benimde bugun igneden sonraki 5.gunum .ignenin ertesi gunu kasik agrim akintim oldu o gun zaten iliski verdi 36.saate denk geliyor ve sonrasinda gunasiri iliski dedi biz igneden sonra 2 kez iliskiye girebildik normalde bu aksam 3.iliskimi olmam gerekiyirdu ama bugun yumurtalarim catladimi diye kontrol ettirdim doktoruma bana vajinal ultrasion felaket tahris yapiyor yumurtalarim catlamis sukurler olsun bugun tahristen iliskiye girmeme imkan yok yaniyorum resmen yumurta catlayinca iliski olmustu sizce sansimi bugun iliski olmayacak diye azaltiyormuyum
ayyy insallah canim .insallah goruruz pozitifleribende bu ay aynı şekilde birlikte oldum canım akşam biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve baş ağrısı şiddetli acilde kan testi yaptırdım bthcg 317 çıkmış ama iğnenin etkisindenmisir anlayamadım doktor o kadarı bile yeterli olur demişti şansına inş.bu ay görelim pozitifleri..
İğneden 14 15 günden önce net bi sonuç alamayız gibi benimde bugün 4.günüm bu ay zaman geçmez yaaS sekerportakalim canim ignenin kacinci gununde betahcg yaptirdin
dün 9. günüdü canım iğnenin.İnternetten baktığımda 12 gün kadar sürebiliyor yazıyodu etkisinde .acildeki doktorda iğnedende olabilr kesin bişey konuşmak için erken dedi.S sekerportakalim canim ignenin kacinci gununde betahcg yaptirdin
canim insallah hamilesindirdün 9. günüdü canım iğnenin.İnternetten baktığımda 12 gün kadar sürebiliyor yazıyodu etkisinde .acildeki doktorda iğnedende olabilr kesin bişey konuşmak için erken dedi.
sorma durdu zaman sanki .hakkimizda hayirlisi olsun rabbim hepimize nasip etsin bu ay saglikli gebelik insallahİğneden 14 15 günden önce net bi sonuç alamayız gibi benimde bugün 4.günüm bu ay zaman geçmez yaa
Amin inşallah hayırlısıyla bu ay gerçekleşir seninde 5. Günmüydü ortalama aynı zamandayız galibasorma durdu zaman sanki .hakkimizda hayirlisi olsun rabbim hepimize nasip etsin bu ay saglikli gebelik insallah
6.gunum canim ha birde igne vurulan gunu sayiyormuyuz sayiyorsak 7.gun saymiyorsak 6.gunAmin inşallah hayırlısıyla bu ay gerçekleşir seninde 5. Günmüydü ortalama aynı zamandayız galiba
Ben saydım ögünü de sen klomende kullandın mı ben öncesinde klomende kullandım bu ay ilk defa6.gunum canim ha birde igne vurulan gunu sayiyormuyuz sayiyorsak 7.gun saymiyorsak 6.gun